Inderdaad! WordPress!

Denk niet dat je met WordPress alleen maar blogjes kunt schrijven. Dat is ook mogelijk. Je kunt er zoveel meer mee doen. WordPress is een volwaardig content management systeem (CMS) en kan zich meten met vergelijkbare systemen. Inderdaad, vergelijkbaar. WordPress is niet uniek.

In tegenstelling tot een aantal van die alternatieven voor WordPress gaat het hier om een basissysteem waarvoor je niet hoeft te betalen. Je betaalt dus alleen voor dat wat je nodig hebt en in de meeste gevallen merk je dat je af kunt met gratis opties. Waarvoor je wel betalen moet: de hosting en het ontwikkelen van een WordPress website.

Bedrijfswebsite
Bedrijfswebsite

Presenteer je bedrijf online met WordPress

Portfolio
Portfolio

Laat zien wat je kan met WordPress

Klantportaal
Klantportaal

Toegang met WordPress

e-commerce
Webshop

Verkopen met WordPress

Presenteer je bedrijf met WordPress

Bedrijfswebsite

Jouw bedrijf online presenteren is heel goed mogelijk met WordPress. De vindbaarheid van je bedrijf zal dit alleen maar ten goede komen. Zeker wanneer je hiervoor de juiste opties inzet.

Laat zien wat je kan met WordPress

Portfolio

Schilder, fotograaf, tekenaar? Een website met jouw porfolio is zo geregeld! Op deze manier verwijs je anderen gemakkelijk naar een locatie waar men voorbeelden van je werk kan bekijken.

Toegang met WordPress

Klantportaal

Gemakkelijk reserveren, klantgegevens inzien of gegevens wijzigen. Dat is onder andere waar een klantportaal uit moet bestaan. Dat is allemaal mogelijk. Beschouw het als een oplossing tussen een website en webshop in.

Verkopen met WordPress

Webshop

WordPress in combinatie met WooCommerce stelt je in staat om online te verkopen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? De Goede Huisvader Web Services gaat deze uitdaging graag met je aan!

Maar er is meer!

Dacht je dat het hiermee klaar was? Zeker niet! De oplossingen zijn eindeloos! De mogelijkheden trouwens ook! Hieronder nog een paar voorbeelden:

E-commerce systeem met abonnementen

Offertesysteem voor MKB

Helpdesksysteem voor supportafdelingen

Wat jij in gedachten had…

Heb je vragen?

Heb je vragen over de informatie op deze pagina? Neem dan gerust contact op!

We beginnen even met het vragen van toestemming voor het opslaan van je gegevens. Zonder deze toestemming is het niet mogelijk dit formulier te gebruiken / te verzenden.

Helaas, het is niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De gegevens mogen niet opgeslagen worden. Je gaf hiervoor geen toestemming. 

Bedankt! Je hebt toestemming gegeven voor de opslag van je gegevens. Je kunt nu verder met het invullen van het formulier.