Websiteontwikkeling

Websiteontwikkeling

Omdat het niet alleen gaat om de middelen om een website te tonen!

Inderdaad, het gaat niet alleen om middelen om de website mee te tonen. De Goede Huisvader Webhosting is er ook voor het ontwikkelen van websites en webshops. Waar nodig is het mogelijk te helpen met het optimaliseren van een bestaande website of webshop.

WordPress

De geschiedenis van WordPress – waarmee websites gerealiseerd kunnen worden – gaat terug tot 2003. In dat jaar verscheen de eerste officiële versie voor het grote publiek. Toen nog gericht op bloggers. Inmiddels is WordPress uitgegroeid tot een volledig beheerderssysteem voor websites, ook wel content management systeem (CMS) genoemd.

Niet alleen bloggers maken vandaag de dag dankbaar gebruik van deze opensource oplossing. Ook tal van bedrijven en professionals hebben gekozen voor WordPress.

Het nadeel is dat niet iedereen beschikt over de kennis en mogelijkheden om met WordPress de juiste of perfecte website te maken. Het uitbesteden van deze opdrachten komt soms met een aardig prijskaartje.

WooCommerce - verkoop online!

WooCommerce

Verkoop online!

WooCommerce is een goed alternatief voor ‘zwaardere’ oplossingen op het gebied van e-commerce. Een ander voordeel van WooCommerce is dat het grotendeels een gratis oplossing betreft. Niet zonder reden dat deze website ook dankbaar gebruik maakt van WooCommerce.

Webshops ontwikkel ik dus met behulp van WooCommerce.

Wil je beginnen aan of met een webshop, lees dan zeker de informatie op de pagina Checklist Webshop eens door.

Kennis en ervaring

Kennis en ervaring

Zoals je kunt lezen op de pagina Over ben ik, Harm Jagerman, eigenaar van De Goede Huisvader Webhosting. Ik beschik over een ruime ervaring op het gebied van websiteontwikkeling. 

Mijn eerste website ontwikkelde ik in 1996. Het was een website voor een radioprogramma dat ik destijds presenteerde. Ik was van mening dat hier een website bij moest horen. De informatie en mogelijkheden waren beperkt, door de techniek van destijds. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder. De techniek ging vooruit en mijn kennis werd meer uitgebreid. Inmiddels mag ik mezelf rekenen tot de WordPress experts. Met de opgedane kennis kan ik binnen korte tijd een volledige website of webshop realiseren. Al duurt dat laatste doorgaans wel iets langer dan een ‘gewone’ website.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat voor oplossing je ook zoekt, ik help je er graag mee verder. Meer over de mogelijkheden staat vermeld op een speciale pagina.
Het kán anders!
Van plan naar uitvoering

Van plan naar uitvoering

Het begint allemaal met een plan. Dat is jouw plan. Je wilt iets en hebt hiervoor een zakenpartner nodig die je ermee helpt. Dat is De Goede Huisvader Webhosting. 

Op basis van jouw wensen wordt een functioneel ontwerp opgesteld. Dit resulteert al vrij snel in een eerste – voorlopig- ontwerp voor een website. Hierna praten we verder. Dan begint het proces van uitvoering. 

Van het begin tot het einde ben je actief betrokken bij het proces. Je blijft op de hoogte en wanneer je het gevoel hebt dat je echt meer moet weten, dan neem je contact op. 

Bij De Goede Huisvader Webhosting ben je geen nummer. Vandaar dat je tussendoor gewoon een vraag krijgt van hoe het nu gaat met je bedrijf, organisatie of instelling. 

Wat gaat dit kosten?

Dat is natuurlijk afhankelijk van je wensen. Hieronder zie je twee voorbeelden van de meest voorkomende wensen van mijn klanten.

Heb je meer specifieke wensen? Geen probleem. Ik denk graag met je mee voor wat betreft de mogelijkheden.

Geen vraag is ‘raar’ of ‘vreemd.’ Je zal merken dat veel mogelijk is!

Tarieven