Over Harm Jagerman

Alles over Harm Jagerman, eigenaar van De Goede Huisvader Web Services lees je via deze pagina.

Over Harm Jagerman

Wie ben ik?

In het dagelijks leven ben ik De Goede Huisvader. Dit is een naam die ik mezelf toebedeelde toen ik in 2013 huisvader werd. Dat combineerde ik met mijn werkzaamheden als fotograaf. Later breidde ik die werkzaamheden uit met diensten op het gebied van tekstschrijven en websiteontwikkeling.

Enkele jaren later besloot ik toch weer terug te keren in loondienst. Dat combineerde ik met mijn taken als huisvader. Vandaar dat ik de naam De Goede Huisvader nog steeds bleef voeren. Net zoals mijn eigen bedrijfsnaam: Harm Jagerman / Harm Jagerman Fotografie.

Loopbaan

Met de details over mijn jeugd zal ik je verder niet vermoeien. Het is voldoende om te weten dat mijn wieg ergens in de jaren zeventig in Leiden werd opgetuigd en ik opgroeide aan de Noordzeekust. Belangrijker is het om te weten over welke ervaring ik beschik.

Mijn eerste website maakte ik in 1996. Dat was echt een hobby project. Het ging om een website voor een radioprogramma dat ik presenteerde voor de lokale radio. Ik was van mening dat de playlist vindbaar moest zijn. Daarna zouden nog vele websites volgen.

De professionele carrière begon binnen de IT omstreeks 2000. Van helpdeskmedewerker werd ik systeembeheerder. Daarna besloot ik de IT-wereld de rug toe te keren en me te richten op de recruitment wereld. Uiteindelijk keerde ik terug. Ik vervulde uiteenlopende functies van consultant tot website beheerder en online marketeer. Laten we vooral niet vergeten dat ik sinds 2010 ingeschreven sta als zelfstandig ondernemer.

In 2010 besloot ik van een van mijn hobby’s mijn beroep te maken. Ik werd fotograaf. De eerste jaren combineerde ik dit met mijn baan in loondienst als senior functioneel applicatiebeheerder bij een academisch ziekenhuis. Later werd het een andere combinatie, want ik werd De Goede Huisvader. Meer over het leven als schrijvende huisvader is te vinden via www.goedehuisvader.nl. Beide websites zijn van elkaar gescheiden.

Licht

Fotografie

Hoe zit het dan met fotografie? In 2020 werd ik ziek (clusterhoofdpijn), waardoor het fotografie gedeelte niet meer mogelijk was. In 2021 besloot ik te beginnen aan iets nieuws. De zakelijke activiteiten die ik al uitvoerde op het gebied van websiteontwikkeling besloot ik aan te vullen met website beheer. Eerst deed ik dit onder de naam De Goede Huisvader Webhosting. Later werd dit dus De Goede Huisvader Web Services. Omdat de diensten verder gaan dan ‘alleen’ hosting.

Contact

De Goede Huisvader Web Services