Over

Over De Goede Huisvader Webhosting

Volledig beheer

Het kán anders!

Heldere prijzen

Harm Jagerman

Wie, wat, waarom?

Het zegt je misschien helemaal niets, De Goede Huisvader. Daarom is het goed om even uit te leggen hoe het precies zit en waarom deze naam gebruikt wordt. 

In 2014 begon ik aan De Goede Huisvader. Het gaf een kijkje in het leven van een huisvader, die zijn bedrijfsactiviteiten als zelfstandig ondernemer combineerde met de zorg voor het gezin. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en het nodige is veranderd. 

Mijn werkzaamheden als zelfstandige combineerde ik tot aan 2020 met de zorg voor mijn twee kinderen. In dat jaar veranderde de wereld ingrijpend door de ‘komst’ van een mondiaal virus: COVID-19. Het dwong me om kritisch te kijken naar mijn bedrijfsactiviteiten. Uiteindelijk lukte het om opdrachten binnen te halen als freelancer. Op de manier waarvan ik dacht dat deze niet meer voor zou komen: als website ontwikkelaar. Geen fotografie en niet alleen tekstschrijven. 

Webhosting

Van ontwikkelaar naar webhoster

Omdat ik regelmatig tegen beperkingen aanliep voor wat betreft hosting providers, besloot ik hier wat aan te doen. Het grootste probleem was dat mijn klanten gedwongen werden om handelingen uit te voeren in systemen waarmee ze niet bekend waren. 

Zelfs binnen een Content Management Systeem (CMS) als WordPress is het voor sommigen lastig de juiste opties te activeren, in te stellen of zelfs te gebruiken. De vraag die je moet stellen: Wil ik dit wel leren? Een andere belangrijke vraag: Heb ik er de tijd wel voor?

De Goede Huisvader Webhosting

Waarom De Goede Huisvader Webhosting?

Omdat ik geloof dat je als ondernemer geen zin hebt om een website volledig te beheren. Je wilt je richten op je eigen bedrijfsactiviteiten. Je website is een visitekaartje op het internet en dat moet goed werken, zonder dat je er zelf aandacht of tijd aan moet besteden.

De naam dan… Waarom “De Goede Huisvader Webhosting?”

Simpel, omdat een goede huisvader een juridisch begrip is. Het is gaat dat om iemand die zich redelijkerwijs als verantwoord persoon gedraagt en alles doet wat nodig is om (voorzienbare) schade te voorkomen.

Als het gaat om webhosting én website ontwikkeling doe ik er alles aan om mijn klanten niet alleen verder te helpen, maar -dankzij slimme oplossingen- ook te behoeden voor schade. Vooruitgang, dat is wat belangrijk is voor mijn klanten. Ook voor jou?

En ja, ik combineer nog steeds mijn bedrijfsactiviteiten met de zorg voor mijn kinderen. Nee, dit gaat niet ten koste van de service en commitment!

Mijn account

Het kán anders!

Inderdaad. Het kán anders. Hoe veel ondernemers of website beheerders worstelen niet met het idee dat ze gedwongen worden om zelf iets te doen, maar hiervoor misschien niet de tijd of de middelen hebben. 

De Goede Huisvader Webhosting zorgt ervoor dat het anders kan. Het kán anders! Echt waar!

Wat ook belangrijk is op dit punt: Ja, je bent een klant. Alleen je bent geen nummer. Ik wil je graag leren kennen. Wat doe je precies? Wat drijft je? Waarom doe je dit? Dan maakt het niet uit of je een blogger bent of de eigenaar bent van een webshop. 

BTW

Heldere prijzen

Wat je op deze website kunt vinden zijn prijzen inclusief 21% BTW. Dat zorgt er misschien voor dat je denkt: “Dat is best veel geld, ten opzichte van anderen.” Een logische gedachte. Vergeet twee dingen niet: 

Meer Goede Huisvader

Sinds 2014 schrijf ik artikelen via www.goedehuisvader.nl. De onderstaande knop brengt je direct naar deze website. 

Neem contact op