Hoe het begon

Eigenlijk begon het helemaal niet met web services. Het begon ook niet met webhosting of het maken van websites. Misschien een beetje. Het is gewoon een bijzonder verhaal, denk ik.

Het begon gewoon met de naam De Goede Huisvader. Die bedacht ik in 2013. Eigenlijk voor iets heel anders. Ik besloot dat de burn-out lang genoeg had geduurd en met ingang van 2014 zou ik uit dienst treden. Dan zou ik fulltime huisvader worden. Dat zou ik combineren met mijn werkzaamheden als zelfstandig ondernemer. De focus zou echter liggen op de zorg voor de kinderen. Het liep anders, want ik keerde terug in loondienst, zij het voor kortere perioden. Daarover lees je meer via de website waarmee het eigenlijk begon (deze website).

Wie?

Harm Jagerman

Mijn naam is Harm Jagerman en ik gebruik het pseudoniem De Goede Huisvader. Een uitgebreide uitleg over wie ik ben is te vinden via de andere website van De Goede Huisvader. Vandaar dat ik de uitleg verder achterwege laat.

Waarom?

Nu wil jij natuurlijk weten waarom is er zoiets als De Goede Huisvader Web Services. Er zijn voldoende -bekende- merken als het gaat om website ontwikkeling, website hosting en andere, gerelateerde diensten. Er is een goede reden waarom ik gekozen heb voor De Goede Huisvader Web Services. Dat heeft alles te maken met de naam. Het begrip goed huisvader is een juridisch begrip wanneer je op een goede manier zorg draagt voor iets of iemand. Ik vind het belangrijk om een dienst of service niet zomaar af te leveren. Nazorg en ondersteuning zijn enorm belangrijk. Kies je voor een andere partij, dan moet je hiervoor vaak aparte contracten of overeenkomsten afsluiten. Soms loop je tegen beperkingen aan als het gaat om bereikbaarheid. Uit ervaring weet ik dat dit erg frustrerend kan zijn.

Jij bent belangrijk!

Inderdaad. Jij bent belangrijk. Dus wat je doet is ook belangrijk. Of je nu -net zoals ik dat ben- een zelfstandig ondernemer bent of een directeur bent van een bedrijf in het MKB. Het maakt niet uit.

Wat belangrijk is: je wilt groeien of je groei niet laten belemmeren door zaken waarvan je geen kennis hebt. Of je met zaken moeten bemoeien waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Een goed voorbeeld is het technisch beheer van je website. Is je website helemaal up to date? Ben je in staat om iedereen die kwade bedoelingen heeft buiten de deur te houden? Weet je wat je daarvoor precies moet doen?

Wil je alle teksten voor je nieuwe website echt zelf gaan schrijven? Zijn deze geoptimaliseerd om te scoren? Zodat je wervende teksten kunt aanbieden? Teksten die je uiteindelijk helpen om (verder) te groeien?

Toewijding

Het klinkt raar, maar toewijding is enorm belangrijk. Althans, dat vind ik. De toewijding om samen met je te bekijken wat ik voor je kan doen. Misschien is het alleen een adviserende rol. Of juist meer dan dat. Een nieuwe website, een aanpassing van een bestaande website of een e-commerce avontuur. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De basis hiervoor is toewijding.

Het is raar om te denken aan toewijding zonder dat we elkaar kennen. Daarom wil ik je graag leren kennen. Ik wil weten wat je doet. Wat drijft je om te doen wat je doet. Op die manier kunnen we de basis leggen voor een langdurige zakelijke relatie. Want dat is mijn uiteindelijke doel. Ik geloof in een langdurige relatie, omdat je dan altijd weet dat je bij een bepaalde vraag of een bepaalde uitdaging gewoon contact kunt opnemen met mij. Telefonisch, via app of via e-mail.

Diensten

Nu ben jij vast benieuwd geworden naar de diensten die ik je aan kan bieden. Geen zorgen, daar heb ik een aparte pagina voor beschikbaar.

Vragen?

Neem contact op!

We beginnen even met het vragen van toestemming voor het opslaan van je gegevens. Zonder deze toestemming is het niet mogelijk dit formulier te gebruiken / te verzenden.

Helaas, het is niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De gegevens mogen niet opgeslagen worden. Je gaf hiervoor geen toestemming. 

Bedankt! Je hebt toestemming gegeven voor de opslag van je gegevens. Je kunt nu verder met het invullen van het formulier.