Over

Op deze pagina lees je alles over De Goede Huisvader Webhosting

Harm Jagerman

Wie, wat, waarom…

Het zegt je misschien helemaal niets, De Goede Huisvader. Daarom is het goed om even uit te leggen hoe het precies zit en waarom deze naam gebruikt wordt. 

In 2014 begon ik aan De Goede Huisvader. Het gaf een kijkje in het leven van een huisvader, die zijn bedrijfsactiviteiten als zelfstandig ondernemer combineerde met de zorg voor het gezin. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en het nodige is veranderd. 

Mijn werkzaamheden als zelfstandige combineerde ik tot aan 2020 met de zorg voor mijn twee kinderen. In dat jaar veranderde de wereld ingrijpend door de ‘komst’ van een mondiaal virus: COVID-19. Het dwong me om kritisch te kijken naar mijn bedrijfsactiviteiten. Uiteindelijk lukte het om opdrachten binnen te halen als freelancer. Op de manier waarvan ik dacht dat deze niet meer voor zou komen: als website ontwikkelaar. Geen fotografie en niet alleen tekstschrijven. 

Van ontwikkelaar naar webhoster

Van ontwikkelaar naar webhoster

Omdat ik regelmatig tegen beperkingen aanliep voor wat betreft hosting providers, besloot ik hier wat aan te doen. Het grootste probleem was dat mijn klanten gedwongen werden om handelingen uit te voeren in systemen waarmee ze niet bekend waren. 

Zelfs binnen een Content Management Systeem (CMS) als WordPress is het voor sommigen lastig de juiste opties te activeren, in te stellen of zelfs te gebruiken. De vraag die je moet stellen: Wil ik dit wel leren? Een andere belangrijke vraag: Heb ik er de tijd wel voor?

Waarom De Goede Huisvader?

Waarom?

Omdat ik geloof dat je als ondernemer misschien geen zin hebt om een website volledig te beheren. De eigen bedrijfsactiviteiten nemen genoeg tijd in beslag. Je website is je visitekaartje op het internet of misschien je belangrijkste bron van inkomsten. Het is logisch dat de website goed moet werken, zonder dat je er tijd of aandacht aan moet besteden.

De naam?

Hoe zit het met de naam De Goede Huisvader Webhosting? Eigenlijk is dat best simpel te verklaren. Het gaat hier om een juridisch begrip. Het gaat om iemand die zich redelijkerwijs als verantwoord persoon gedraagt en alles doet wat nodig is om (voorzienbare) schade te voorkomen.

De naam gebruik ik al sinds 2014. Sinds dat jaar schrijf ik onder deze naam artikelen.

De Goede Huisvader Webhosting

Het kán anders!

Inderdaad. Het kán anders! Hoeveel ondernemers of website beheerders worstelen met het idee dat ze gedwongen worden om zelf iets te doen, maar hiervoor misschien niet de tijd of middelen hebben…

De Goede Huisvader Webhosting zorgt ervoor dat het anders kan. Het kan gewoon.

Wat ook belangrijk is op dit punt: je bent geen nummer. Ik wil je graag leren kennen. Wat doe je precies? Wat drijft je? Waarom doe je dit? Dan maakt het niet uit of je een blogger of eigenaar bent van een webshop.

Heldere prijzen

Wat je op deze website kunt vinden zijn prijzen inclusief 21% BTW. Dat zorgt er misschien voor dat je denkt: “Dat is best veel geld, ten opzichte van anderen.” Een logische gedachte. Vergeet twee dingen niet:

Inclusief BTW

De prijzen die anderen laten zien op hun websites zijn vaak zonder een bedrag voor BTW (21%).

Gegarandeerd

De extra diensten (waaronder het volledig beheer) worden gegarandeerd. Of anderen dit kunnen bieden is de vraag.