Over

Lees alles over De Goede Huisvader Web Services

Hoe het begon

Eigenlijk begon het niet met web services, maar met web hosting. Ook eigenlijk daar niet mee. Eerst was er de naam De Goede Huisvader. Daar begon het allemaal mee. Het was een begin van een bijzonder verhaal. Althans, ik denk dat het een bijzonder verhaal is.

In 2014 begon de website www.goedehuisvader.nl. Het doel was om de wereld kennis te laten maken met mijn belevenissen als huisvader. Ik was huisvader en daarnaast zelfstandig ondernemer. Fotograaf en daarnaast maakte ik websites voor anderen en schreef ik voor anderen.

Met ik bedoel ik Harm Jagerman. Ik kan je laten geloven alsof De Goede Huisvader Web Services een bedrijf is met heel veel medewerkers in dienst, maar dat is niet zo.

Hoe het begon? Met een beslissing die ik in 2021 nam om afstand te nemen van mijn werkzaamheden als fotograaf en me te richten op volledig aanbieden van diensten op het gebied van websiteontwikkeling en websitebeheer. Dat waren al dingen die ik eerder deed. Eerst onder de naam De Goede Huisvader Webhosting, later werd dit dus: De Goede Huisvader Web Services. Langzaam breidde het dienstenpakket uit.
Harm Jagerman

Wie?

Zoals je hierboven kunt lezen is De Goede Huisvader een intiatief van mij, Harm Jagerman. Wil je meer weten over mij, dan verwijs ik je graag naar een aparte pagina. 

Waarom?

Natuurlijk wil jij weten waarom je voor De Goede Huisvader Web Services moet kiezen. Dat antwoord is afhankelijk van wat voor soort dienst je wilt gaan gebruiken. 

Wil je een algemeen antwoord hebben op de vraag waarom je kiest voor De Goede Huisvader, dan zegt de naam eigenlijk al voldoende. Een goede huisvader is een juridisch begrip voor iets of iemand die goede zorg draagt voor iets of iemand anders. Dat is nu net wat belangrijk is. 

Of het nu gaat om het maken van een website, het beheer van je data of het het controleren van data. Dit moet met zorg gebeuren. Laat dit over aan iemand die dit met zorg uitvoert. 

Een andere reden waarom je kiest voor De Goede Huisvader: nazorg en ondersteuning. Kies je voor een andere partij, dan moet je voor nazorg en ondersteuning vaak aanvullende afspraken maken. Soms loop je tegen beperkingen aan als het gaat om bereikbaarheid. Uit eigen ervaring weet ik dat dit erg frustrerend kan zijn. De Goede Huisvader Web Services is bereikbaar: telefonisch, via e-mail of via app. Wanneer je dat wilt, dan mag je zelfs een brief sturen!

Jouw idee is belangrijk. Dus jij bent belangrijk. Bereikbaarheid is belangrijk voor je. Daarom kies je onder andere voor De Goede Huisvader. Er zijn natuurlijk meer redenen om voor De Goede Huisvader te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de diensten waaruit je kunt kiezen. 

Groei

Jij bent belangrijk

Inderdaad! Jij bent belangrijk. Dus wat je doet is ook belangrijk. Of je nu – net zoals ik dat ben – een zelfstandig ondernemer bent of een directeur bent van een bedrijf in het MKB. Het maakt niet uit. 

Wat belangrijk is: je wilt groeien of je groei niet laten belemmeren door zaken waar je geen kennis van hebt. Of je wilt je niet bemoeien met zaken waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Een goed voorbeeld is het technisch beheer van je website of het uitvoeren van een onderzoek of informatie voldoende betrouwbaar is. 

Kortom: wat je behoefte ook is, je bent belangrijk!

Toewijding

Het klinkt raar, maar toewijding is enorm belangrijk. Althans, dat vind ik. De toewijding om samen met je te bekijken wat ik voor je kan doen. Misschien is het alleen een adviserende rol. Of juist meer dan dat. Een nieuwe website, een aanpassing van een bestaande website of een e-commerce avontuur. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De basis hiervoor is toewijding.

Toewijding gaat nog verder dan dat. De Goede Huisvader Web Services biedt ook andere diensten aan dan ‘alleen’ maar websites ontwikkelen of websites beheren. Denk dan aan educatie. Hierbij speelt toewijding ook een belangrijke rol. De toewijding om anderen kennis bij te brengen. 

Toewijding is belangrijk, want het vormt de basis voor een een langdurige zakelijke relatie. Dat is wat belangrijk is. Ben jij klaar om deze relatie aan te gaan? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. 

Diensten

De diensten van De Goede Huisvader Web Services bestaan niet alleen uit het ontwikkelen en beheren van websites. 

Contact

Heb je vragen over de informatie op deze pagina, neem dan contact op via het onderstaande formulier of neem contact op via +31683072854.
De Goede Huisvader Web Services