Wat mag wel,
wat mag niet?

Wat mag wel, wat mag niet?

Duidelijkheid

Het is goed om duidelijkheid te geven over wat je wel en niet kunt plaatsen wanneer je een website host via De Goede Huisvader Webhosting. Deze duidelijkheid voorkomt misverstanden en mogelijke teleurstellingen. 

Vrijheid van meningsuiting

Vrijheid van meningsuiting is een belangrijk iets. Datzelfde geldt voor vrijheid van expressie. Toch moeten er kanttekeningen geplaatst worden. Wanneer iets niet legaal is of tegen de fatsoensnormen ingaat moeten er maatregelen genomen worden. 

Wat mag niet?

De lijst met wat wel mag is lang. Te lang om hier weer te geven. Daarom is het beter aan te geven wat niet mag. Dit gaat dus om alle vormen van inhoud op websites die gehost worden via een van de diensten van De Goede Huisvader Webhosting. 

Wanneer je dit toch doet...

Natuurlijk, je kunt het altijd proberen. Om te zien hoe ver je kunt komen. Het gevolg is dat dit wordt vastgesteld, het contract per direct ontbonden wordt (zonder restitutie) en waar noodzakelijk aangifte gedaan zal worden. 

Dus, doe het gewoon maar niet.

Twijfel je?

Heb je twijfels over dat wat je gaat doen? Is dit iets waarvan je denkt: daarover wil ik graag advies hebben? Geen probleem, dan neem je vooraf contact op voor meer informatie. 

Neem contact op