Waarom met BTW?

Op deze pagina lees je meer over de prijzen. Waarom met BTW?

Flauw hoor. Tijdens het afrekenen kom je erachter dat je ook nog eens BTW moet betalen!

Gelukkig overkomt je dit niet bij De Goede Huisvader Webhosting. Omdat er voor consumenten nu eenmaal andere regels gelden dan voor zakelijke klanten, is ervoor gekozen om alle prijzen inclusief 21% BTW te voeren. Hiermee wijkt De Goede Huisvader Webhosting af van andere aanbieders van soortgelijke diensten.

De prijzen zoals vermeld op de website worden altijd voorzien van een aanvulling; dus de prijs exclusief BTW. Bij de berekening van de totalen wordt netjes rekening gehouden met de BTW. Op de uiteindelijke factuur is de specificatie ook gewoon te zien.

Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact op voor meer informatie.

BTW

Hoe zit het ook alweer met BTW?

BTW staat voor Belasting Toegevoegde Waarde. Het gaat om een door de (Nederlandse) overheid opgelegde belasting die ondernemers moeten afdragen. Verkoop je producten of diensten aan ondernemers of bedrijven, dan moet je rekening houden met deze BTW-afdracht. De ondernemers of bedrijven willen de prijzen graag zien exclusief deze belasting.

Een consument wil deze bedragen liever niet zien. Die wil graag de volledige prijs zien. Sterker nog, dit is een wettelijke verplichting. Het niet vermelden van prijzen inclusief BTW aan consumenten kan een boete opleveren.