Verwerkingsregister

Vermeldingen

Op de website van De Goede Huisvader zijn teksten en afbeeldingen terug te vinden. Hoe zit dat precies met de auteursrechten hiervoor? Dat heb je al kunnen lezen in de disclaimer. Er zijn echter uitzonderingen die het mogelijk maken dat er vermeldingen noodzakelijk zijn.

De teksten zijn geschreven door Harm Jagerman (www.harmjagerman.nl).

De afbeeldingen zijn opgemaakt uit auteursrechtenvrije bronnen: Pixabay en Unsplash. Waar nodig is gebruik gemaakt van FontAwesome opties via Canva.com. Ook is gebruik gemaakt van afbeeldingen (vrij) aangeboden via Vecteezy

Niet mee eens?

Is er sprake van gebruik van je afbeeldingen waarvoor je geen toestemming hebt gegeven, dan is het advies om contact op te nemen. Je zal wel even kenbaar moeten maken welke afbeelding het precies betreft en waaruit blijkt dat dit toch geen afbeelding is zonder auteursrecht of recht om vrij te gebruiken voor commerciële doeleinden. Dit verzoek dien je in via in[email protected] Waar noodzakelijk worden de vermeldingen aangepast. Overigens geldt dat de afbeeldingen niet individueel voorzien worden van vermeldingen.

Neem contact op