Hoe betaal je?

Hoe betaal je?

Net even anders!

Waarom zou je meteen moeten betalen, zodra je een dienst kiest die je op deze website kunt terugvinden? 

Bij De Goede Huisvader Webhosting werkt het net even iets anders. Hoewel de website gebaseerd is op WooCommerce, zal je op de website geen betalingsscherm zien. Je ontvangt voordat de dienst in gang gezet wordt of nadat de dienst is opgeleverd een factuur. Hoe werkt dit precies?

Betalen voor een webhostingpakket en/of domein

Zodra je hebt aangegeven welk webhostingpakket en/of domein je wilt gaan bestellen, rond je de bestelling verder af. Deze bestelling komt direct binnen bij De Goede Huisvader Webhosting. 

Voordat begonnen wordt met het in orde maken van deze dienst of diensten, ontvang je een factuur die je kunt betalen. 

Pas daarna wordt de dienst of worden de diensten geactiveerd. 

De reden hiervoor is simpel: er moet nu eenmaal geregistreerd worden en er moet nu eenmaal ruimte vrijgemaakt worden. Zodra dit is gedaan, dan is de dienst actief. Dan begint in veel gevallen ook gewoon het proces van overzetten van gegevens, indien van toepassing. 

Betalen voor een project van websiteontwikkeling / webshopontwikkeling

Nee, het kan niet van je worden verlangd dat je van te voren voor iets gaat betalen wat er nog  niet is. Dan betaal je nadat alles is opgeleverd. Hiervoor ontvang je dan een factuur. 

Betalen voor andere diensten

Voor alle andere diensten geleverd door De Goede Huisvader Webhosting, zoals het inrichten van Microsoft 365 of Google Workspace, alsmede het installeren van plug-ins geldt dat je hiervoor achteraf een factuur ontvangt. 

Neem contact op