Hosting

Hosting

Lees alles over de hostingoplossingen van De Goede Huisvader!

Hosting

Hosting met extra service

Het onderbrengen van een website is een. Het onderhouden ervan is twee. Het onderhouden is iets waarvoor je tijd moet vrijmaken. Heb je daar voldoende tijd voor? Beschik je eigenlijk wel over de juiste technische kennis? 

Waarom zou je dit niet overlaten aan een externe partij? De Goede Huisvader Web Services is deze partij! 

Of het nu gaat om een website of een webshop. Het is zaak dat je online platform altijd beschikbaar is. Op deze pagina lees je alles over de hostingoplossingen die de Goede Huisvader Web Services aanbiedt. 

Over deze dienst

Hosting is iets waarmee je te maken krijgt wanneer je een website of webshop aan wilt gaan bieden. Waarom zou je dit zelf gaan doen? Toch is dit niet waar je aan denkt, wanneer je een hostingpakket afsluit. Het kan anders. De hostingpakketten die De Goede Huisvader Web Services aanbiedt zijn anders. Op deze pagina lees je meer over de andere hostingoplossingen.

Op deze pagina wordt er alles aan gedaan om de informatie zo duidelijk mogelijk aan te bieden. Vandaar dat ervoor gekozen is om de prijzen inclusief 21% BTW wordt vermeld. Zo weet je meteen wat je moet betalen. Het zorgt er niet voor dat je voor verrassingen komt te staan.

Hosting via De Goede Huisvader

Wanneer je zoekt naar een hostingpakket voor je website of webshop waarbij prijs een belangrijke rol speelt, dan merk je dat de diensten van De Goede Huisvader Web Services mogelijk niet geschikt hiervoor zijn. De prijzen zijn hoger wanneer je deze vergelijkt met die van andere aanbieders. Voordat je besluit om de informatie op de pagina verder niet meer te lezen, moet je er toch nog even goed over na denken. 

Hosting via De Goede Huisvader mag je eigenlijk niet zomaar vergelijken met iedere andere aanbieder. 

Als eerste is er de prijsweergave. Er is bewust voor gekozen om je een prijs te tonen inclusief BTW. Dit omdat de pakketten ook verkocht kunnen worden aan consumenten. De wetgever is hierover duidelijk genoeg: verkoop je aan consumenten en bedrijven, dan is het de bedoeling om je prijzen inclusief BTW te vermelden. 

Daarnaast is het niet alleen een hostingpakket wat je afneemt. Noem het een hostingpakket met extra service. Een service waarbij je geen zorgen hoeft te hebben over de beschikbaarheid van je website of webshop bijvoorbeeld. Of over het aanmaken van een e-mailadres. Zelfs niet over het updaten van een PHP-versie of andere software die actief is ‘op de achtergrond.’ Dit wordt allemaal voor je gedaan. 

Dat hoort allemaal bij hosting via De Goede Huisvader. Vandaar dus ook de naam. Een goed huisvader is niet zonder reden een juridische term. 

Hoeveel je zelf doet, bepaal je ook zelf!

Het klinkt heel bijzonder, wanneer het gaat om een hostingpakket. Je kunt zelf bepalen hoeveel je zelf doet wanneer het om jouw online activiteiten gaat. De basis leg je door te kiezen voor en pakket dat afgestemd is op je wensen. Hierbij krijg je advies op maat. Daarna bepaal je wat nodig is om je online activiteiten te waarborgen. Het hoeft dus niet alleen te gaan om een hostingpakket. Wat dacht je van het functioneel beheer van je website? Niet zelf meer teksten schrijven of plaatsen? Niet zelf meer afbeeldingen bijsnijden of uploaden? Tenzij je dit leuk vindt om te doen of hiervoor wel de tijd hebt.

Alles is bedoeld om je online te laten groeien. Ben je er klaar voor?

Heb je meer nodig?

Wat je ziet is wat je krijgt. Gedeelde bronnen dus. Het is niet zo dat je toegang krijgt tot een eigen server. Wil je dit wel, dan zijn hiervoor ook mogelijkheden. Denk je dat de geboden oplossingen misschien te ‘licht’ zijn, dan kunnen hierover ook afspraken gemaakt worden.

Voor wie?

Is dit wat voor jou? Is dit wat voor je bedrijf? Of is dit wat voor jouw website of webshop?

Deze oplossing is er voor iedereen die zoekt naar een stabiele omgeving en het geen probleem vindt om webruimte te delen. Dat is het principe van gedeelde webhosting. Je deelt de webruimte met anderen. Dit scheelt in maandelijkse kosten.

Bovendien: de oplossing is er voor iedereen die het fijn vindt om te kunnen rekenen op ondersteuning. Waarbij niet het idee ontstaat dat de vragen die gesteld worden ‘domme’ vragen zijn.

Is het wat voor mij?

Dat is een vraag die lastig te beantwoorden is. Eigenlijk geldt die vraag voor ieder hostingpakket, bij iedere aanbieder. Misschien is die vraag er een die je moet stellen voor heel veel (online) diensten. Het heeft weinig te maken met de diensten die aangeboden worden door De Goede Huisvader Web Services. Logisch dat je de vraag stelt, omdat je nog niet bekend bent met de diensten van De Goede Huisvader Web Services.

De hostingoplossingen van De Goede Huisvader Web Services zijn anders dan die van andere aanbieders. Dat is duidelijk. Je wordt ontzorgt, omdat je het beheer uit handen geeft. Daarmee heb jij tijd vrij om je te richten op andere zaken.

Prijzen

Hieronder zie je de prijzen voor de vier hostingpakketten die De Goede Huisvader Web Services aanbiedt. Wil je een van de pakketten bestellen, dan klik je op de vermelding.

De Goede Huisvader Web Services