Websiteontwikkeling

Vanaf € 549,-

De Goede Huisvader Web Services maakt graag een nieuwe website voor je. Dit is al mogelijk vanaf een bedrag van € 549,- Afhankelijk van eventuele aanvullingen, gebaseerd op je wensen kan dit bedrag wijzigen. Beschouw de € 549,- als een basisbedrag. Dit houdt overigens niet in dat het bedrag altijd hoger zal zijn. In de meeste gevallen zal het erop neerkomen dat je dit bedrag uiteindelijk ook gewoon zal betalen.

Prijs inclusief BTW: € 549,-
Prijs exclusief BTW: € 453,72 (21% BTW: € 95,28)

Wat zijn de mogelijkheden?

Wat zijn de mogelijkheden?

Vergelijk het een beetje met het uitzoeken van een kleur verf. Welke kleur kies je voor welke muur? Wat wil je precies uitstralen? Wat vind je mooi? Wil je iets bereiken? Of moet het gewoon functioneel zijn? Voor een website is dat eigenlijk niet anders. Je moet keuzes maken en dat kan keuzestress opleveren. De mogelijkheden lijken eindeloos. Wanneer je websites bekijkt van concurrenten, dan zie je misschien iedere keer dingen die je ook graag ziet terugkeren op jouw website. Juist omdat die mogelijkheden eindeloos lijken, is het goed om erover te praten. Door erover te praten kan een goed advies gegeven worden. Een advies op maat. Wat voor oplossing je ook zoekt, bij De Goede Huisvader Web Services ben je aan het juiste adres!

Welke mogelijkeden?

Welke mogelijkheden?

Welke mogelijkheden zijn er dan precies? Omdat er veel mogelijk is, zijn de belangrijkste te vinden op een aparte pagina. Staat de door jou gezochte oplossing er niet tussen? Geen probleem. Je kunt altijd de vraag neerleggen wat er precies mogelijk is.