Op zoek naar een oplossing voor je WordPress blog?

Over hosting

Hosting of webhosting, maar dan anders dan dat je gewend bent. Bij De Goede Huisvader Webhosting krijg je meer dan dat je (misschien) gewend bent. Neem nu bijvoorbeeld de dedicated hosting oplossingen. Volledig beheer van de server én van je WordPress installatie. Je hoeft dus zelf geen technische kennis te hebben, om te kunnen beschikken over een veilige en betrouwbare website.

Groeien

De hostingoplossingen van De Goede Huisvader Webhosting stellen je in staat om online te groeien. Een groei die we samen doormaken, want je bent geen nummer. Je bent een klant, waarmee hopelijk een langdurige zakelijke relatie wordt aangegaan.

Ben je op zoek naar een oplossing op het gebied van hosting en kom je niet uit de aangeboden diensten? Geen probleem, je neemt dan gewoon contact op. Dit is mogelijk via e-mail, telefoon of app. Waar wacht je nog op?!

Inclusief BTW

Alle prijzen van de diensten in deze categorie zijn inclusief 21% BTW. Dat is wel zo eerlijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bestellen

Wil je een product bestellen, dan is dit mogelijk via deze website. Voor diensten op het gebied van hosting geldt dat je altijd vooraf betaald. Omdat er gebruik gemaakt wordt van externe bronnen voor het reserveren van schijfruimte en dataverkeer, vallen deze diensten niet onder het herroepingsrecht.

Betalen

Betalen is mogelijk via iDeal, creditcard en PayPal. Na ontvangst van de betaling wordt het proces voor het inrichten van de gewenste oplossing in gang gezet. Hiervan ontvang je netjes een bericht. Is de dienst opgeleverd, dan ontvang je een bericht hierover.

Looptijd

De looptijd van de diensten op het gebied van hosting kennen altijd een periode van één jaar. Voordat deze termijn afloopt, ontvang je een bericht over de voortzetting van de dienst of diensten. Opzeggen is mogelijk door een bericht te sturen naar [email protected]. Telefonische opzeggingen worden niet in behandeling genomen.