WordPress is meer dan alleen bloggen

  1. Home
  2. »
  3. Diensten
  4. »
  5. Ontwikkeling
  6. »
  7. Websiteontwikkeling
  8. »
  9. WordPress is meer dan...

Inderdaad!
WordPress!

Denk niet dat je met WordPress alleen maar blogjes kunt schrijven. Dat is ook mogelijk. Je kunt er zoveel meer mee doen. WordPress is een volwaardig content management systeem (CMS) en kan zich meten met vergelijkbare systemen. Inderdaad, vergelijkbaar. WordPress is niet uniek.

In tegenstelling tot een aantal van die alternatieven voor WordPress gaat het hier om een basissysteem waarvoor je niet hoeft te betalen. Je betaalt dus alleen voor dat wat je nodig hebt en in de meeste gevallen merk je dat je af kunt met gratis opties. Waarvoor je wel betalen moet: de hosting en het ontwikkelen van een WordPress website.

Enkele opties

Bedrijfswebsite

Bedrijfswebsite

Presenteer je bedrijf online met WordPress.

Portfolio

Portfolio

Laat zien wat je maakt met WordPress

Klantportaal

Klantportaal

Toegang met WordPress.

Webshop

Webshop

Verkopen met WordPress

Bedrijfswebsite

Jouw bedrijf online presenteren is heel goed mogelijk met WordPress. De vindbaarheid van je bedrijf zal dit alleen maar ten goede komen. Zeker wanneer je hiervoor de juiste opties inzet.

Vanaf 

€ 549,-

Portfolio

Schilder, fotograaf, tekenaar? Een website met jouw porfolio is zo geregeld! Op deze manier verwijs je anderen gemakkelijk naar een locatie waar men voorbeelden van je werk kan bekijken.

Vanaf 

€ 549,-

Klantportaal

Gemakkelijk reserveren, klantgegevens inzien of gegevens wijzigen. Dat is onder andere waar een klantportaal uit moet bestaan. Dat is allemaal mogelijk. Beschouw het als een oplossing tussen een website en webshop in.

Vanaf 

€ 549,-

Webshop

WordPress in combinatie met WooCommerce stelt je in staat om online te verkopen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? De Goede Huisvader Web Services gaat deze uitdaging graag met je aan!

Vanaf 

€ 749,-

Maar er is meer!

Dacht je dat het hiermee klaar was? Zeker niet! De oplossingen zijn eindeloos! De mogelijkheden trouwens ook! Hieronder nog een paar voorbeelden:

 

Interesse?

Neem contact op!

De Goede Huisvader Web Services