WordPress is meer dan alleen bloggen

Home » Diensten » Ontwikkeling » Website ontwikkeling » WordPress is meer dan alleen bloggen

Inderdaad: WordPress!

Denk niet dat je met WordPress alleen maar blogjes kunt schrijven. Dat is ook mogelijk. Je kunt er zoveel meer mee doen. WordPress is een volwaardig content management systeem (CMS) en kan zich meten met vergelijkbare systemen. Inderdaad, vergelijkbaar. WordPress is niet uniek.

In tegenstelling tot een aantal van die alternatieven voor WordPress gaat het hier om een basissysteem waarvoor je niet hoeft te betalen. Je betaalt dus alleen voor dat wat je nodig hebt en in de meeste gevallen merk je dat je af kunt met gratis opties. Waarvoor je wel betalen moet: de hosting en het ontwikkelen van een WordPress website.

Bedrijfswebsite

Bedrijfswebsite

Portfolio

Portfolio

Klantportaal

Klantportaal

Webshop

Webshop
Bedrijfswebsite

Bedrijfswebsite

Jouw bedrijf online presenteren met WordPress. Dat is heel goed mogelijk. WordPress stelt je in staat om pagina’s aan te maken die de bezoeker alles vertellen over je bedrijf, de activiteiten en natuurlijk de bezoeker in staat stellen om contact op te nemen. Je kunt dit uitbreiden met de mogelijkheid om een blog bij te houden. Dat noem je dan alleen niet zo. Je noemt dit achtergrondinformatie of (bedrijfs)nieuws.

Portfolio

Portfolio

Dat wat je maakt is het waard om op een goede en mooie manier te laten zien. Eventueel uitgebreid met opties om dit alles te verkopen. Dat hoeft niet. Een portfolio met behulp van WordPress kan gewoon voor je gemaakt worden door De Goede Huisvader. Eventueel met een uitbreiding om je werk ook te verkopen. Vandaar dus twee opties waar je uit kunt kiezen:

Klantportaal

Klantportaal

Een afgeschermd gedeelte waar alleen klanten toegang tot hebben. Dat zou je ook kunnen toepassen voor medewerkers of leden van een bepaalde vereniging. Het gaat erom dat niet iedereen toegang krijgt. Ook dat is mogelijk.

Webshop

Webshop

Verkopen met WordPress en WooCommerce. Dat kan en De Goede Huisvader zorgt ervoor dat dit mogelijk is. Bekijk ook de gratis checklist. Handig voor wanneer je aan de slag wilt gaan als online ondernemer!

Puzzelstukken

Er is meer!

Er is nog veel meer mogelijk! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat dacht je van een webshop met abonnementen, een offertesysteem, een helpdesksysteem of … nou ja, wat je zelf in gedachten had! Wat had je eigenlijk zelf in gedachten?

Beheer

Het beheer van je website of webshop

Heb je al nagedacht over de periode nadat je website af is? Dan kun je het beheer uitbesteden aan De Goede Huisvader. Dan kun je kiezen uit:
  • Technisch beheer
  • Functioneel beheer

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op!

Contactformulier NL

Om dit formulier te gebruiken is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het opslaan van je gegevens. Je hebt geen toestemming gegeven. Daarom is het niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De overige velden zijn daarom niet zichtbaar.