Website ontwikkeling

Home » Diensten » Ontwikkeling » Website ontwikkeling

De website

Het begint allemaal met de website. Daar komt best wel wat bij kijken. Zo moet je nadenken wat er aangeboden moet worden op de website. Wat moeten bezoekers zien? Of juist niet zien? Welke opties en functies moeten er aangeboden worden? Hoe moeten zaken beveiligd worden? Heb je al nagedacht over de teksten? Vergeet hierbij de bekende AVG-teksten niet! Het zijn allemaal zaken waar je over na moet denken wanneer je het hebt over de website. Dan ben je eigenlijk nog niet eens begonnen aan de website.

Voordat je eigenlijk begint met het proces dat leidt tot iets dat je kunt bekijken, moet je al over veel zaken nadenken. Misschien heb je zelf niet eens een idee waarover je allemaal na moet denken. De Goede Huisvader weet dit gelukkig allemaal wel. Vandaar dat je dit met een gerust hart uit kunt besteden.

Uiteindelijk moet dit leiden tot jouw website. Dus het moet er allemaal uitzien alsof jij het hebt gemaakt. Dit houdt in dat jij er een akkoord voor moet geven. Ben je er niet helemaal tevreden over? Geen probleem: het is pas ‘af’ wanneer je een akkoord geeft.

WordPress

Gebaseerd op WordPress

Is WordPress een onbekend platform? Geen probleem. WordPress is een content managementsysteem (CMS) waarmee je een website kunt aanbieden. Een opensource systeem dat voor miljoenen websites overal ter wereld de basis is.

De Goede Huisvader Web Services zorgt ervoor dat de website gebaseerd is op WordPress. Dat niet alleen. Het is een website die ook nog eens is voorzien van invoegtoepassingen en plugins die zijn afgestemd op je wensen.

De geschiedenis van WordPress gaat terug tot 2003. Oorspronkelijk bedoeld als een manier waarmee je blogs kon bijhouden. Inmiddels is het uitgegroeid tot zoveel meer. Bijvoorbeeld een CMS waarmee je een volwaardige website aan kunt bieden. Dat niet alleen.

Webshop ontwikkeling

WooCommerce

Met WordPress is het ook mogelijk om e-commerce oplossingen aan te bieden. Dit is mogelijk dankzij WooCommerce.

Tal van bedrijven en professionals overal ter wereld maken dagelijks gebruik van WordPress. Het nadeel is dat niet iedereen beschikt over de juiste kennis om een website te maken. Misschien kom je zelf een heel eind, maar lukt het uiteindelijk niet om het project succesvol af te ronden. Of je weet misschien helemaal niet waar je moet beginnen. De Goede Huisvader Web Services helpt je daar graag mee verder.

Prijzen

Misschien had je verwacht prijzen op deze pagina aan te treffen. Het probleem was dat dit ‘vanaf’ prijzen waren. De prijs kon soms gelijk blijven, soms hoger uitvallen. Bijvoorbeeld door maatwerk of door extra opties. Daarom is het een goed idee wanneer je een afspraak maakt voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en daarna ontvang je een offerte. Hierin staat dan de investering die benodigd is voor de realisatie van de nieuwe website.

Beheer

Het beheer van je website of webshop

Heb je al nagedacht over de periode nadat je website af is? Dan kun je het beheer uitbesteden aan De Goede Huisvader. Dan kun je kiezen uit:
  • Technisch beheer
  • Functioneel beheer

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op!

Contactformulier NL

Om dit formulier te gebruiken is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het opslaan van je gegevens. Je hebt geen toestemming gegeven. Daarom is het niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De overige velden zijn daarom niet zichtbaar.