WordPress en e-commerce

  1. Home
  2. »
  3. Diensten
  4. »
  5. Ontwikkeling
  6. »
  7. Webshopontwikkeling
  8. »
  9. WordPress en e-commerce

WordPress en e-commerce gaan prima samen!

WooCommerce
Inderdaad, dat lees je goed, WordPress en e-commerce gaan prima samen. Met behulp van WooCommerce is het mogelijk om van een WordPress website een webshop te maken. Op deze pagina lees je hier meer over. Zie het als een groei van een zaadje naar een klein plantje. Dit kleine plantje groeit vervolgens uit tot een groot succes. Dat is toch wat je wilt?

Het is een niet meer weg te denken onderdeel in onze economie: e-commerce. Platforms zijn er genoeg. Ook WordPress is sinds een aantal jaar inzetbaar als basis voor een webshop. Dit doe je met WooCommerce.

Bij e-commerce gaat het om de elektronische manier van handeldrijven. Nee, dan gaat het niet alleen om fysieke producten. Wat dacht je van abonnementen en andere zaken die je niet vast kunt houden?

De Goede Huisvader Web Services leert je graag kennismaken met de mogelijkheden die WordPress en WooCommerce te bieden hebben. Speciaal daarom zijn een aantal interessante pagina’s opgenomen die je meer over dit alles vertellen.

Om te kunnen groeien moet je zaaien. Om te kunnen zaaien moet je wel weten wat je moet zaaien. Daarom moet je weten waar je moet beginnen. Een goed begin is de speciale pagina met informatie over de dienst Webshopontwikkeling van De Goede Huisvader Web Services. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten.

Een goede voorbereiding.... Nou ja, je weet het wel, toch? Maar weet je ook waarmee je precies moet beginnen? Natuurlijk, je kunt een offerte opvragen om een webshop te laten ontwikkelen door De Goede Huisvader Web Services. Heeft dat zin wanneer je bepaalde andere - essentiële - zaken nog niet hebt geregeld? Bijvoorbeeld een inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Of een inventarisatie van welke producten je nu precies wilt gaan verkopen?

Kortom, je doet er verstandig aan om deze checklist even goed door te nemen.

Dus je wilt weten hoeveel het 'maken' van een webshop je gaat kosten? En dan? Dan ga je deze kosten vergelijken met die van een andere aanbieder. Prima. Dan merk je misschien een prijsverschil op. Soms is dit een hoog of groot verschil. Waarom zou de andere aanbieder een hoger bedrag in rekening brengen dan het bedrag dat in rekening gebracht wordt door De Goede Huisvader Web Services? Je conclusie: dan zal De Goede Huisvader Web Services misschien wel een 'budget' aanbieder zijn.

Fout.

De Goede Huisvader Web Services is eerlijk. Het bedrag dat te vinden is op de pagina met informatie over webshopontwikkeling is na heel lang nadenken erop gezet. Eigenlijk was het de bedoeling om hier geen bedrag op te vermelden. De reden: soms kunnen de kosten nu eenmaal hoger uitvallen. Voor een website is het veel makkelijker een bedrag te noemen dan dat dit het geval is voor een webshop. Dat heeft er alles mee te maken met de eventuele aanvullingen die nodig zijn.

Welke aanvullingen zijn dit dan? Denk aan een koppeling met je boekhoudkundig pakket of een voorraadsysteem. Of wat dacht je van een plugin voor WordPress of WooCommerce waarvoor je moet betalen.

Het bedrag van € 749 is een basisprijs. Het kan zijn dat je hiermee 'klaar' bent. Het streven is om dit bedrag als eindbedrag op te voeren op de eindfactuur. Is dit niet het geval, dan wordt dit ruim van te voren - vaak al tijdens het opmaken van de offerte of tijdens de voorbesprekingen - gecommuniceerd met je. Het is niet zo dat je de daadwerkelijke kosten pas ziet op de eindfactuur. Transparantie staat dus centraal.

Vergelijk de offerte dan nog eens met die van een andere aanbieder?

De Goede Huisvader Web Services