WordPress en e-commerce

Home » Diensten » Ontwikkeling » Webshop ontwikkeling » WordPress en e-commerce

WordPress en e-commerce gaan prima samen!

Inderdaad, je leest het goed. WordPress en e-commerce gaan prima samen! Met behulp van WooCommerce is het mogelijk om van een WordPress website een webshop te maken. Op deze pagina lees je meer hierover. Beschouw het als een groei van een zaadje naar een plantje. Dit plantje groeit vervolgens uit tot iets groters. Dat is ook wat jij wilt.
E-commerce

E-commerce

Het is een niet meer weg te denken onderdeel in onze economie: e-commerce. Platforms zijn er genoeg. Ook WordPress is sinds een aantal jaar inzetbaar als basis voor een webshop. Dit doe je met WooCommerce.

Bij e-commerce gaat het om de elektronische manier van handeldrijven. Nee, dan gaat het niet alleen om fysieke producten. Wat dacht je van abonnementen en andere zaken die je niet vast kunt houden?

De Goede Huisvader Web Services leert je graag kennismaken met de mogelijkheden die WordPress en WooCommerce te bieden hebben. Speciaal daarom zijn een aantal interessante pagina’s opgenomen die je meer over dit alles vertellen.

Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Het kan zomaar gebeuren dat je nog helemaal geen webshop hebt en je aan het oriënteren bent. Vandaar dat je terechtgekomen bent op deze pagina. Weet dan dat je voor het ontwikkelen van een nieuwe webshop een beroep kunt doen op de diensten van De Goede Huisvader. De webshop is gebaseerd op WordPress en dankzij WooCommerce is het mogelijk om van de website een webshop te maken.

Een ander scenario is ook denkbaar. Je hebt al een webshop en je bent hier niet tevreden over. Dan heb je de keuze: helemaal opnieuw beginnen of bekijken wat de mogelijkheden zijn voor aanpassingen. Is de webshop gebaseerd op WordPress, dan kijkt De Goede Huisvader graag mee!

Kortom, nieuw of bestaand: De Goede Huisvader helpt graag. Of het nu gaat om alleen advies of het daadwerkelijk ontwikkelen van een webshop. Daarbij hoeft het niet te op te houden. Andere diensten kunnen ook van pas komen. Denk aan het schrijven van teksten, het implementeren van een oplossing voor cookies of het controleren of de webshop wel voldoet aan de wettelijke vereisten.

Hoe verloopt een ontwikkeltraject?

Een ontwikkeltraject begint met een informerend gesprek. Daarna ontvang je een offerte op maat. Op basis van deze offerte neem je een beslissing of je gebruik maakt van dit aanbod. Vanaf dat moment begint het daadwerkelijke ontwikkeltraject.

De eerste stap van dit traject bestaat doorgaans uit het opleveren van een voorlopige versie van een website of webshop. Dit geeft je de gelegenheid om te zien of de wensen voldoende begrepen zijn. Het gaat hier dan vooral om hoe het er allemaal uit zou kunnen zien. Pas later telt de inhoud.

Nadat je een mening hebt gegeven over de eerste versie volgen aanpassingen. Tegelijkertijd wordt begonnen met het verzamelen van informatie. Denk dan aan algemene voorwaarden en andere belangrijke documentatie. Ook teksten die belangrijk zijn, zoals informatie over je producten of diensten worden opgevraagd. Is dit laatste lastig voor je, dan vallen hierover afspraken te maken. Datzelfde geldt eigenlijk voor elke tekst op de website, inclusief de juridische teksten. Denk dan aan de pagina’s die nodig zijn voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Omdat je tijdens het informerende gesprek hebt aangegeven wat voor opties aanwezig moesten zijn op de website, keren die terug in een tweede ontwerp. Hierna begint de verdere invulling van de webshop. Vervolgens wordt een moment afgesproken waarop de webshop aangeboden zal worden aan je klanten.

Wil je meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met De Goede Huisvader.

Checklist

Checklist

Het begint allemaal met een goede voorbereiding. Speciaal voor iedereen die nog niet begonnen is met een online onderneming is er een checklist. Opgesteld door De Goede Huisvader en helemaal gratis. Doe er je voordeel mee!

Kom je er niet uit? Geen enkel probleem. Vraag advies of ondersteuning!

Kosten

Kosten

Kosten… prijs… Je wilt gewoon weten hoeveel je moet gaan betalen voor dit alles. Je had verwacht dat je hier prijzen aan zou treffen. Net zoals op de pagina over webshop ontwikkeling ontbreken ook hier prijzen. De reden is heel simpel.

Soms kan een ontwikkeltraject beïnvloed worden door externe factoren of door factoren waar van te voren geen rekening mee gehouden kan worden. Ook is het goed om te weten dat de prijs beïnvloed kan worden door je wensen.

Kortom: geen prijzen. Dus: hoe kom je erachter wat een nieuwe webshop dan kost, wanneer je deze laat ontwikkelen door De Goede Huisvader? Simpel: plan een afspraak voor een gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden. Daarna ontvang je een offerte op maat.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op!

Contactformulier NL

Om dit formulier te gebruiken is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het opslaan van je gegevens. Je hebt geen toestemming gegeven. Daarom is het niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De overige velden zijn daarom niet zichtbaar.