Functioneel beheer

Website beheer zonder zorgen!

De Goede Huisvader Web Services is er niet alleen voor het maken van websites of voor het aanbieden van de ruimte om een website weer te geven. Ook niet voor de technische oplossingen. Ook voor het bijwerken van de website kun je een beroep doen op de diensten van De Goede Huisvader Web Services. Dat is het functioneel beheer. Niet bekend met deze term, geen probleem. Op deze pagina leer je er meer over.

Wat is functioneel beheer?

Gebruik je Google om te zoeken naar functioneel beheer, dan is de kans groot dat je misschien niet veel kunt met de zoekresultaten. Je krijgt dan zeer specifieke informatie te zien, waarvan je denkt dat deze niet echt van toepassing is voor jou. Toch is dat wel zo. Functioneel beheer is een IT-begrip en gaat uit van de ‘zachte’ kant binnen de IT.

Het gaat dan om de informatievoorziening dat in dienst staat van de gebruikersorganisatie. Het probleem is alleen: jij bent die gebruikersorganisatie niet. Jij bent een website beheerder of eigenaar. Waarom zou functioneel beheer van De Goede Huisvader Web Services je dan kunnen helpen?

Toewijding

Functioneel beheer door De Goede Huisvader

Eigenlijk is het best simpel: je laat de ‘zachte’ kant van de website ook over aan De Goede Huisvader Web Services. Of, om het meer persoonlijk te maken: aan De Goede Huisvader. Wil je het nóg persoonlijker maken: je laat het beheer over aan Harm. Het toevoegen van teksten, het aanpassen van teksten, het toevoegen of aanpassen van afbeeldingen… allemaal zaken die je zelf niet hoeft uit te voeren. Of misschien voor een deel zelf en voor een ander deel door iemand die het net iets sneller doet. Dát is het functioneel beheer van De Goede Huisvader Web Services.

De grote vraag is alleen: wat heeft dat hartje er dan mee te maken? Dat hartje staat voor de toewijding. Alsof het gaat om een eigen website. De manier waarop de werkzaamheden uitgevoerd worden. Je bent niet zomaar een klant. Je bent bijzonder en je krijgt aandacht.

Wat zijn de mogelijkheden?

Functioneel beheer combineer je met de andere diensten van De Goede Huisvader Web Services. Dat kan, het hoeft niet. Je kunt de dienst ook ‘los’ afnemen. Dat bepaal je helemaal zelf.

Maandelijks betaal je voor wat je afneemt. Vier uur, acht uur of misschien zelfs meer uur. Neem je daarom contact op? Dan plannen we een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak

Gebruik het onderstaande formulier voor het maken van een afspraak.