Educatie

  1. Home
  2. »
  3. Diensten
  4. »
  5. Educatie

Voor het onderwijs

Kennis is er om te delen! Vandaar dat de diensten van De Goede Huisvader Web Services zich ook richten op het onderwijs. In het bijzonder op het aanbieden van cursussen WordPress. Iedereen die meer wil weten over dit content managementsysteem kan een beroep doen op De Goede Huisvader voor een aantal sessies waarin men meer te weten komt over WordPress. 

De sessies richten zich op leerlingen van het middelbaar onderwijs en zijn interactief. Ze leren werken met WordPress en worden uitgedaagd om actief mee te denken tijdens de sessies. 

WordPress

Inhoud

In vier sessies leren de cursisten hoe het is om te werken met WordPress. Ze worden gewezen op de mogelijkheden die WordPress biedt. Daarnaast worden ze gewezen op de mogelijke uitdagingen die je als website beheerder wacht. Ook wordt uitleg gegeven over eventuele risico’s die je kunt lopen. 

Inderdaad! WordPress!

Alleen voor middelbare scholieren?

Ben je van mening dat je als bedrijf ook toe bent aan een serie sessies over WordPress? Geen probleem! Ook dan kun je gebruik maken van de WordPress sessies die gegeven worden door De Goede Huisvader Web Services! 

Alleen WordPress?

Eigenlijk niet! Wanneer je meer wilt weten over WordPress in combinatie met WooCommerce, om zo een webshop aan te kunnen bieden, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

WooCommerce

Met de plugin WooCommerce maak je van WordPress een e-commerce website. Het beheer ervan zorgt voor meer uitdagingen dan dat je misschien gewend bent, wanneer je al werkt met WordPress. Vandaar dat een uitleg over WooCommerce dan ook een goed idee is. De Goede Huisvader Web Services helpt je daarmee! 

Vanzelfsprekend worden de sessies over WooCommerce ook aangeboden aan leerlingen in het voortgezet onderwijs. 

Contact

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak! Gebruik het onderstaande contactformulier voor het maken van een afspraak of bel met +31683072854. 

De Goede Huisvader Web Services