Vanaf € 69,99

Toe aan een nieuw uiterlijk voor je blog? Denk dan aan deze dienst van de Goede Huisvader Webhosting: Blog Design.

Prijs inclusief BTW: € 69,99
Prijs exclusief BTW: € 57,84 (21% BTW: € 12,15)

Hosting

Hosting

Het is mogelijk om deze dienst uit te breiden met een hostingpakket via De Goede Huisvader Web Services. Dit is geen verplichting.

WordPress thema's

Thema’s

Thema’s voor WordPress zijn er genoeg. Hoe weet je nu dat je een thema kiest dat echt geschikt is voor wat je doet? Of heb je misschien ooit eens de keuze gemaakt, maar ben je erachter gekomen dat het thema niet meer voorzien wordt van updates? Is dit niet meer het geval, dan loopt je website een risico. Iets wat je graag wilt vermijden.

Wat krijg je ervoor terug?

Als eerste krijg je er een blog voor terug waarover je echt tevreden bent. Een website die uitstraalt wat je doet en wie je bent. Eentje die in lijn is met de boodschap die je wilt brengen. Dat klinkt allemaal erg leuk, maar wat krijg je?

  • Een op maat gemaakt WordPress thema op basis van het aanbod via de officiële WordPress website voor thema’s (https://wordpress.org/plugins).
  • Een vertaalde versie van het WordPress thema, indien van toepassing.
  • Ondersteuning op dit thema, zolang het actief bijgewerkt wordt via de officiële WordPress website voor thema’s of de leverancier/maker.
  • Installatie op maat (uitgevoerd voor je), inclusief de benodigde invoegtoepassingen (plugins)(zonder extra kosten).

Mocht blijken dat het gekozen thema al na korte tijd niet meer actief bijgehouden wordt, dan maken we vanzelfsprekend goede afspraken om te bekijken welke mogelijkheden er zijn voor het gebruik van een nieuw thema of wat de opties verder zijn.