Technisch beheer

Home » Diensten » Beheer » Technisch beheer

Wat is technisch beheer?

Denk je aan technisch beheer, dan denk je misschien aan het fysiek beheer van servers. Dat is misschien een beetje misleidend. Technisch beheer gaat hier meer uit van het beheer van een server of een hostingpakket dat anders is dan het beheren van een website als het om afbeeldingen, video’s of teksten gaat.

Het technisch beheer gaat bijvoorbeeld om het aanmaken van e-mailadressen, het maken van back-ups, het controleren of een website veilig genoeg is. Ook controleren of een website of webshop wel voldoet aan de eisen die ervoor moeten zorgen dat een website te allen tijde beschikbaar is vallen hieronder. Dit zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden, wanneer je de eigenaar bent van een website of webshop.

De vraag is of je hiervoor allemaal tijd hebt. Bovendien: beschik je over de juiste kennis? Het hoeft geen probleem te zijn, zolang er geen problemen optreden. Is dit wel het geval, ben je in staat om alles zelf op te lossen?

Server

Geen zorgen, toch?

Het is prima wanneer je via een willekeurige aanbieder een hostingpakket afgesloten hebt. In de meeste gevallen ben je daar heel erg tevreden mee. Misschien dat je wat te klagen hebt over de prijs van dit hostingpakket… Natuurlijk kan De Goede Huisvader je daarin ook voorzien van advies.

Los daarvan, denk ook eens na over wat je in ruil krijgt waarvoor je betaalt. Hoeveel service krijg je terug? In de meeste gevallen merk je dat je uiteindelijk zelf veel moet regelen of doen. Iets dat ervoor zorgt dat je tegen beperkingen aanloopt. Het technisch beheer is dus een extra ‘laag’ van zekerheid. Een verzekering, zou je het kunnen noemen.

Daarnaast, je bent er zeker van dat zaken voor je geregeld worden, zonder dat je er zelf tijd aan hoeft te besteden.

Dat zorgt ervoor dat je geen zorgen hoeft te hebben. Pas dan kun je echt zeggen: geen zorgen, toch?

Technisch beheer: de mogelijkheden

De mogelijkheden

De mogelijkheden bepaal je zelf. Of het nu gaat om het volledig technisch beheer, waarbij je het beheer helemaal overlaat aan De Goede Huisvader, of dat je kiest voor een gedeeltelijk beheer. Een combinatie met functioneel beheer is ook gewoon mogelijk.

Wel is het verstandig om na te denken of het niet zinvoller is om het technisch beheer helemaal uit te besteden.

Laten we samen met bekijken welke optie het meest geschikt is voor je. Dat doen we bij voorkeur door een oriënterend gesprek te plannen. Zo bekijken we wat de mogelijkheden precies zijn en wat je behoeften zijn. Daarna ontvang je en vrijblijvende offerte, waarna je dertig dagen de tijd hebt om een beslissing te nemen. Via het onderstaande formulier maak je een afspraak.
Vraagteken

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven?
Beheer

Meer…

Deze dienst valt te combineren met functioneel beheer

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op!

Contactformulier NL

Om dit formulier te gebruiken is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het opslaan van je gegevens. Je hebt geen toestemming gegeven. Daarom is het niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De overige velden zijn daarom niet zichtbaar.