Functioneel beheer

Home » Diensten » Beheer » Functioneel beheer

Wat is functioneel beheer?

Functioneel beheer is iets waar je aan denkt als het gaat om de IT-infrastructuur van een bedrijf, organisatie of instelling. Het is het tegenovergestelde van technisch beheer. Zoek je via bijvoorbeeld Google naar de term functioneel beheer, dan is de kans groot dat je veel informatie tegenkomt over de beheersbaarheid van IT-systemen die weinig te maken hebben met websites.

Functioneel beheer mag je de beschouwen als de ‘zachte’ kant van de IT. Het gaat niet echt om de technische zaken. De inhoudelijke zaken. Gaat het om websites of webshops, dan denk je aan teksten, afbeeldingen en de manier waarop je een website of webshop inricht. De informatievoorziening en de manier waarop je de informatie wilt gaan aanbieden speelt een belangrijke rol. Centraal hierbij staat de eindgebruiker of de bezoeker.

Verplaats je in de rol van die eindgebruiker of die bezoeker. Dat is soms lastig en zelfs moeilijk. De Goede Huisvader helpt je hierbij. Dankzij een jarenlange ervaring op dit gebied is het mogelijk om niet alleen een adviserende rol aan te nemen. Ook een uitvoerende rol behoort tot de mogelijkheden. Dit houdt in dat de informatie op zo’n manier aangeboden wordt dat het ook daadwerkelijk zal helpen om je boodschap te verspreiden en daarmee je einddoel te bereiken.

De ervaring van De Goede Huisvader

De ervaring van De Goede Huisvader

Waar profiteer je van wanneer je besluit gebruik te maken van deze dienst? In de eerste plaats van een jarenlange ervaring als website ontwikkelaar en website beheerder. Daarnaast is het goed om te weten dat je met iemand te maken hebt die in het verleden werkzaam is geweest als (senior) functioneel beheerder.

In de periode 2009 – 2013 was ik werkzaam als senior functioneel beheerder bij een academisch ziekenhuis in het westen van het land. Weliswaar niet als beheerder voor websites. In die periode was ik overigens wel werkzaam als zelfstandige, waarbij ik websites maakte voor mijn klanten (naast de fotografie opdrachten die ik destijds aannam).

De mogelijkheden

De mogelijkheden

De mogelijkheden bepaal je zelf. Of het nu gaat om het volledig functioneel beheer, waarbij je het beheer helemaal overlaat aan De Goede Huisvader, of dat je kiest voor een gedeeltelijk beheer. Een combinatie met technisch beheer is ook gewoon mogelijk.
Laten we samen met bekijken welke optie het meest geschikt is voor je. Dat doen we bij voorkeur door een oriënterend gesprek te plannen. Zo bekijken we wat de mogelijkheden precies zijn en wat je behoeften zijn. Daarna ontvang je en vrijblijvende offerte, waarna je dertig dagen de tijd hebt om een beslissing te nemen. Via het onderstaande formulier maak je een afspraak.
Beheer

Meer…

Deze dienst valt te combineren met technisch beheer

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op!

Contactformulier NL

Om dit formulier te gebruiken is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het opslaan van je gegevens. Je hebt geen toestemming gegeven. Daarom is het niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De overige velden zijn daarom niet zichtbaar.