Beheer

Home » Diensten » Beheer

Beheer laat je uitvoeren

Ben je verantwoordelijk voor het beheren van een website of webshop, dan zorgt dit ervoor dat je hier soms veel tijd aan moet besteden. Het onderhoud ervan neemt soms meer tijd in beslag dan dat je van te voren had ingeschat. De complexiteit kan je verrassen.

Ben je in staat om dit zelf te doen of is dit iets waarvoor je tijd vrij moet maken? Het hoeft allemaal geen probleem te zijn, zolang je voldoende tijd hebt en er geen grote problemen optreden.

De vraag is alleen: is het niet een beter idee om dit uit te besteden aan een externe partij? Zodat je de tijd aan andere dingen kunt besteden. De Goede Huisvader helpt je bij het beheren van je website of webshop. Dit kan bestaan uit het technisch beheer of het functioneel beheer. Het combineren van beide opties is ook mogelijk.

Kortom: beheer laat je uitvoeren!

Over deze diensten

Het goede nieuws van deze diensten: er wordt geen onderscheid gemaakt naar hoe klein of groot je bent! De mate van belangrijkheid doet er niet toe. Je bent geen nummer of geen relatie. De diensten zijn er voor iedereen die een passende oplossing nodig heeft naast de hosting van een website of webshop.

Hoe het beheer er precies uit gaat zien, dat bepaal je zelf. Wil je liever zekerheid, dan kies je voor een vast aantal uren per maand. Maakt dit niet uit, dan kies je voor een flexibel aantal uren per maand. Vanzelfsprekend zijn de prijzen hierop aangepast.

Hosting

Hosting

Tot aan maart 2023 was het via De Goede Huisvader Web Services ook mogelijk om een hostingpakket af te sluiten. Je ontving dan een factuur voor hosting én beheer. Inmiddels is dat niet meer mogelijk. De reden: je bent vrij om te kiezen welke hostingoplossing je kunt kiezen. Het is wel verstandig dit af te stemmen. Sommige aanbieders lijken interessant. Er zijn alleen wel aandachtspunten.
De jaarlijkse factuur voor hosting betaal je dus zelf. De factuur van De Goede Huisvader zou dus betrekking hebben op het technisch beheer van je website of webshop, mits je deze dienst afneemt.

Bepaal zelf hoeveel je doet

Dat lees je goed. Je bepaalt zelf hoeveel je doet. Het is niet zo dat je dankzij deze dienst(en) alle controle zou verliezen. Er worden heldere afspraken gemaakt over wat je zelf nog doet of niet. Op ieder moment kunnen afspraken aangepast of bijgesteld worden. Flexibiliteit speelt een grote rol!

Ben je niet tevreden over de dienst zoals deze is ingevuld of gedefinieerd, dan bestaat er altijd de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren.

Heb je meer nodig?

Misschien denk je na het lezen van dit alles: “Ik wil groter groeien en heb meer nodig dan een kleine zelfstandige die me ondersteund. Ik wil iemand in dienst nemen!” Dat is prima. Dan is De Goede Huisvader ook een prima partner om samen met je op zoek te gaan naar die nieuwe werknemer. Samen bekijken we de eventuele kandidaten, mocht je daar niet uitkomen. Heb je nog niemand kunnen vinden, ook dan kun je in de tussentijd gewoon nog een beroep doen op De Goede Huisvader.

Voor wie?

De grote vraag is natuurlijk: voor wie zijn deze diensten geschikt? Of is het een betere vraag die gesteld moet worden: Is deze dienst geschikt voor jou?

Wanneer je niet beschikt over de technische kennis om een website te beheren, niet voldoende tijd hebt of wanneer je er gewoon geen zin in hebt (dat laatste kan ook gewoon), dan is de dienst zeker geschikt. Het kan ook voorkomen dat je graag de zekerheid wilt hebben dat je wel een aanspreekpunt kunt hebben met wie je telefonisch contact kunt opnemen voor het oplossen van een probleem, in plaats van een contact via een e-mailformulier. De Goede Huisvader is telefonisch gewoon te bereiken.

Als laatste, niet geheel onbelangrijk, jij mag zelf bepalen wat de manier is van contact. Bel je liever niet, maar stuur je graag app’jes? Geen probleem! Vooral doen! E-mail mag natuurlijk ook. Digitaal vergaderen via Zoom, Teams, Jitsi of welke andere optie is ook mogelijk.

Vraagteken

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven?
Beheer

Soorten beheer

Er zijn twee soorten beheer waaruit je kunt kiezen. De opties zijn te combineren.
  • Technisch beheer
  • Functioneel beheer

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op!

Contactformulier NL

Om dit formulier te gebruiken is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het opslaan van je gegevens. Je hebt geen toestemming gegeven. Daarom is het niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De overige velden zijn daarom niet zichtbaar.