Advies

Home » Diensten » Advies

Geen vraag is…

Laten we even bij het belangrijkste beginnen: geen vraag is ‘raar.’ Geen vraag is ‘vreemd.’ In ieder geval wanneer het om advies gaat over web diensten. Je wilt advies hierover en dan wil je een antwoord ontvangen. Vergeet niet dat je soms niet alles weet. Dit houdt in dat je niet altijd de juiste vraag weet te stellen, de juiste termen niet weet of misschien niet eens weet waar het precies over gaat. Zelfs het uitleggen is soms lastig. Zet daarom het idee opzij dat je een ‘rare’ vraag hebt. Wat je ook opzij mag zetten: het idee dat je ‘lastig’ bent.

Keer het eens om. Hoeveel mensen weten iets over het vakgebied waarin jij gespecialiseerd bent? Hoeveel mensen beschikken over de vakkennis waarover jij beschikt? Of, wanneer je net begint, hoeveel mensen durven het aan om te doen wat jij doet? Dus beginnen aan dat wat je gaat doen?

Om heel eerlijk te zijn: zelfs De Goede Huisvader weet ook niet alles. Wanneer er even geen antwoorden zijn, dan krijg je dit te horen. Met de belofte dat dit voor je uitgezocht gaat worden. Zodat je een advies krijgt dat op jouw situatie is afgestemd.

Om je een te kunnen voorzien van een advies is het goed om te weten wie je bent.

Wat doe je precies? Een advies op maat is alleen mogelijk wanneer bekend is wat je precies doet.

Uiteindelijk leidt dit tot een advies. Op maat en speciaal voor jou. Afgestemd op wat je hebt verteld.

Wie?

Wie ben je?

Advies is er in vele soorten en maten. Advies op maat of generieke oplossingen. De makkelijkste oplossingen zijn die generieke oplossingen. Dat zijn misschien helemaal niet de oplossingen waar jij op zit te wachten. Dat vast stellen is pas mogelijk wanneer ik weet wie je bent. Is de standaardoplossing de oplossing? Ik moet je eerst leren kennen. Dat begint met de simpele vraag: Wie ben je?
Het is dus de bedoeling dat je meer over jezelf vertelt. Er ontstaat een bepaalde basis, zodat de volgende vraag gesteld kan worden: Wat doe je?
Wat?

Wat doe je en wat voor soort advies?

De vraag wat? is een lastige. Het gaat niet alleen om wat je doet, maar ook om wat voor soort advies het gaat. Twee vragen dus. Eigenlijk stelde ik de vraag al eerder. Wie je bent en wat je doet. Het maakt niet uit. Hoe meer uitleg, hoe beter.
Als het om het soort advies gaat, dan wil je natuurlijk weten waarvoor je bij De Goede Huisvader terecht kunt. Kortom, waar zou je aan kunnen denken? Daarover lees je meer in het volgende deel.
Advies

Het advies

Aan wat voor soort advies moet je onder andere denken?
 • Advies op het gebied van website- en webshop ontwikkeling.
 • Advies over het beheer van je website of webshop.
 • Het kiezen van de juiste oplossing voor het hosten van je website/webshop/cloudoplossing(en).
 • Hulp bij domeinregistraties.
 • E-commerce advies.
 • Advies over social media.
 • Hard- en software advies.
 • Advisering op het gebied van huisstijl.
 • WordPress advies.
 • Hulp bij het aanvragen van een keurmerk voor je webshop.
 • Hulp bij het schrijven van webteksten.
 • Advies over AVG-documentatie.
 • Advies over betrouwbaarheidsonderzoek / het uitvoeren van onderzoek naar betrouwbaarheid van gegevens.
Ben je op zoek naar iets anders? Geen probleem: informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op!

Contactformulier NL

Om dit formulier te gebruiken is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het opslaan van je gegevens. Je hebt geen toestemming gegeven. Daarom is het niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De overige velden zijn daarom niet zichtbaar.