Advies

  1. Home
  2. »
  3. Diensten
  4. »
  5. Advies

Geen vraag is 'raar' of 'vreemd'

Laat het idee lost dat vragen ‘raar’ of ‘vreemd’ zijn. Je wilt advies. Dan wil je gehoord én geholpen worden. Vandaar dat je de gedachten opzij moet zetten dat je vraag ‘raar’ of ‘vreemd’ is. Zet dan meteen maar opzij dat je misschien te weinig kennis hebt of misschien zelfs ‘dom’ bent. Je kunt niet alles weten. Dat weet niemand. Om heel eerlijk te zijn: dat weet zelfs De Goede Huisvader niet! Iedereen die iets anders durft te beweren spreekt niet de waarheid.

Wie ben je?

Wie ben je?

Om je een te kunnen voorzien van een advies is het goed om te weten wie je bent.

Wat doe je?

Wat doe je?

Wat doe je precies? Een advies op maat is alleen mogelijk wanneer bekend is wat je precies doet.

Het advies

Het advies

Uiteindelijk komt het er: een advies. Op maat en speciaal voor jou.

Wie ben je, wat doe je?

Advies is er in vele soorten en maten. Advies op maat of generieke oplossingen. Dus toepasbaar in meerdere situaties. Dat zijn vaak de makkelijkste oplossingen. 

We houden van de makkelijke oplossingen en gaan er vaak vanuit dat die makkelijke oplossingen voor ons van toepassing zijn. 

Omdat het lastig te bepalen is of die standaard oplossing voor jou van toepassing kan zijn, is het zaak om je te leren kennen. 

Het begint met de vragen Wie ben je? en Wat doe je? Kortom, vertel eens meer over jezelf. 

Dat zorgt ervoor dat er een bepaalde basis ontstaat. Een vertrouwensband. Dat niet alleen, want het geeft ook inzicht in wat er speelt binnen je bedrijf, organisatie of instelling. 

Wat voor soort advies?

Aan wat voor soort advies moet je denken?

Heb je vragen?

Dan zijn die er om beantwoord te worden! Neem daarom vrijblijvend contact op via+31683072854 of gebruik het onderstaande contactformulier.

De Goede Huisvader Web Services