Microsoft 365 inrichten

Aanvraagformulier

€ 36,30

Microsoft 365 is de opvolger van Microsoft Office 365.. Het levert je een compleet pakket met diensten op het gebied van e-mail, documentbeheer, afbeeldingsbeheer en cloudopslag. Ook kun je ermee videovergaderen. De Goede Huisvader Webhosting helpt je met het inrichten van Microsoft 365 voor je domein.

  • Prijs inclusief BTW: € 36,30
  • Prijs exclusief BTW: € 30,-
Waar te beginnen?

Beschrijving

Is het essentieel dat je e-mail altijd beschikbaar is? Wil je daarnaast een beroep doen op de opties die een online Office-pakket nog meer biedt? Dan is Microsoft 365 echt iets voor je!

Normaal gesproken worden e-mails verstuurd vanaf dezelfde server als waarop een website actief is. Het nadeel is dat de hoeveelheid e-mails meetellen voor je opslagruimte. Mocht er zich een probleem voordoen met je website, dan bestaat de kans dat je geen e-mails meer kunt ontvangen en versturen.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 (voorheen Microsoft Office 365) heb je geen zorgen meer over e-mail. Eigenlijk ook niet meer over andere Office-applicaties. Online vergaderen doe je gemakkelijk via Teams en je cloudopslag voor documenten en afbeeldingen is meer dan voldoende.

De diensten van Microsoft sluit je direct af via de website. De Goede Huisvader Webhosting helpt je met het inrichten van het domein, zodat je de e-mails voortaan via de juiste server(s) verstuurd. Mocht je advies willen ontvangen over welk pakket je aan kunt schaffen, dan is dit ook mogelijk.

Nadat je een pakket afgesloten hebt, is het de bedoeling dat e-mailfaciliteiten ingericht gaan worden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het aanpassen van de DNS-gegevens.

Bestaande website

Meer informatie

De tarieven en de inhoud van de verschillende pakketten is te vinden via de website van Microsoft. Dit zijn maandelijkse of jaarlijkse tarieven, afgezien van wat je het beste uitkomt.

Aandachtspunt: je moet wel even kiezen voor het juiste tabblad. De prijzen voor consumenten verschillen met die voor bedrijven, organisaties en instellingen. Bovendien zijn de opties voor consumenten beperkt tot vooral het applicatiegedeelte.

Mocht je nu van mening zijn dat je hier echt niets aan hebt omdat je gebruik maakt van een Mac? Geen probleem. Inmiddels is Microsoft zover dat men ook applicaties voor dit platform aanbiedt.

Vragen?

Heb je vragen over deze dienst? Neem dan gerust contact op voor meer informatie!

De prijs zoals getoond is een bedrag inclusief 21% BTW.

Bestellen

De dienst bestel je via het onderstaande formulier. Vanwege het mogelijke bedrijfsrisico dat De Goede Huisvader Webhosting kan lopen, is het noodzakelijk de dienst vooraf te betalen.

  • Persoonlijke gegevens
  • Bedrijfsgegevens (optioneel)
  • Soort installatie
  • Bevestigen en betalen

Er worden geen aanvullende gegevens gevraagd die betrekking hebben op bedrijfsgegevens.

Gekozen optie: Microsoft Office 365

Prijs inclusief BTW: € 36,30
Prijs exclusief BTW: € 30,-

Gekozen optie: Google Workspace.

Prijs inclusief BTW: € 36,30
Prijs exclusief BTW: € 30,-

Geen gegevens om weer te geven. Corrigeer de gegevens.