Installatie SSL-certificaat

Installatie SSL-certificaat

€ 12,10 – 24,20

Kom je er niet uit of heb je er geen tijd voor? De Goede Huisvader Webhosting zorgt voor een correcte installatie van een SSL-certificaat!

  • Installatie Let’s Encrypt certificaat: € 12,10 (€ 10 excl. BTW)
  • Installatie betaald certificaat: € 24,20 (€ 20 excl. BTW)
De website

Beschrijving

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de bezoekers niet geconfronteerd worden met een foutmelding wanneer ze je website bezoeken. Een SSL-certificaat straalt niet alleen betrouwbaarheid uit, het zorgt er ook nog eens voor dat er sprake is van een beveiligde verbinding.

Wat is een SSL-certificaat?

Het gaat hier om een door een certificaatautoriteit uitgegeven certificaat waarmee de communicatie tussen browser en server beveiligd wordt. Eigenlijk gaat het om een bestand dat je aanschaft of gratis kunt verkrijgen. SSL-certificaten functioneren op basis van een beveiligde sleutel, die aan een website gekoppeld wordt.

De afkorting is afkomstig uit het Engels en staat voor Secure Sockets Layer.

Bestaande website

HTTP vs. HTTPS

Vroeger was het een kwestie van het intypen van de url voorzien van http. Tegenwoordig levert dit foutmeldingen op. Wanneer een bezoeker een HTTP-versie van een website opent, dan zou dit kunnen leiden tot een foutmelding. Zou kunnen, want het kan ook zijn dat de bezoeker wordt doorgestuurd naar HTTPS-versie. Het zou dus ook niet kunnen, zelfs niet wanneer een SSL-certificaat is geïnstalleerd.

Installatie SSL-certificaat

De Goede Huisvader Webhosting helpt je met het installeren van een SSL-certificaat. Dit kan een gratis SSL-certificaat zijn via Let’s Encrypt of een betaalde versie via een andere aanbieder. De installatie wordt voorzien van het correct doorsturen van iedere bezoeker die nog het HTTP-protocol gebruikt. Dat is inbegrepen bij de prijs.

Websiteontwikkeling

Welk certificaat installeer je?

Een groot deel van de websites maakt gebruik van de gratis SSL-certificaten van Let’s Encrypt. In sommige gevallen volstaat dit certificaat niet. Wanneer je bijvoorbeeld meer gegevens wilt tonen in het certificaat. Dit is vooral handig voor grotere webshops. Dan kies je voor een betaalde versie van een certificaat. Hierbij kan De Goede Huisvader Webhosting je ook ondersteunen. Er wordt altijd een beroep gedaan op een externe partij hiervoor. Er worden zelf geen certificaten gemaakt.

Duur werkzaamheden

De werkzaamheden nemen niet lang in beslag. Het duurt maximaal een tot twee uur voordat alles is ingesteld, misschien zelfs korter dan dit. Waar noodzakelijk worden ook links aangepast of wordt aangegeven welke links aangepast moeten worden. Maak je gebruik van WordPress, dan ontvang je een advies hoe verder te handelen. Mogelijk moet je voor de correcte werking een aanvullende invoegtoepassing of plugin installeren.

Bestellen

De dienst bestel je via het onderstaande formulier. Vanwege het mogelijke bedrijfsrisico dat De Goede Huisvader Webhosting kan lopen, is het noodzakelijk de dienst vooraf te betalen.

  • Persoonlijke gegevens
  • Bedrijfsgegevens (optioneel)
  • Soort certificaat
  • Bevestigen en betalen

Er worden geen aanvullende gegevens gevraagd die betrekking hebben op bedrijfsgegevens.

Gekozen optie: installatie Let’s Encrypt

Prijs inclusief BTW: € 12,10
Prijs exclusief BTW: € 10,-

De prijs voor het certificaat is gratis. 

Gekozen optie: betaald certificaat

Prijs inclusief BTW: € 24,20
Prijs exclusief BTW: € 20,-

De prijs is exclusief de kosten voor een certificaat. Dit is afhankelijk van de aanbieder van het certificaat. 

Geen gegevens om weer te geven. Corrigeer de gegevens.