Installatie Microsoft 365

  1. Home
  2. »
  3. Diensten
  4. »
  5. Aanvullende diensten
  6. »
  7. Installatie Microsoft 365

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een platform waarmee je gemakkelijk kunt werken in de cloud. Denk dan aan documentbeheer, het delen van agenda’s en e-mailvoorzieningen. 

Deze voorzieningen worden losgekoppeld van je website. Daarmee bespaar je ruimte. 

Microsoft 365 stelt je in staat om digitaal te vergaderen met Microsoft Teams. 

Maandelijks betaal je abonnementsgeld aan Microsoft. Daar moet je dus wel rekening mee houden. Welke kosten dit precies zijn lees je via deze pagina.

Beschikbaarheid

Denk er maar eens over na hoe belangrijk het is om te beschikken over faciliteiten voor digitale communicatie die altijd beschikbaar zijn en waar je nooit zorgen hoeft te hebben hoe je gegevens gearchiveerd worden. 

Met Microsoft 365 wordt dit automatisch voor je gedaan. Is je website niet beschikbaar door een technisch probleem, dan is je e-mail wel beschikbaar. Omgekeerd kan het natuurlijk ook gebeuren. 

Wil je digitaal vergaderen, dan mag dit niet ten koste gaan van je websiteverkeer. 

Een agenda moet altijd beschikbaar zijn en op ieder apparaat goed werken. Dat is wat je graag wilt. 

Daarom kies je voor Microsoft 365. 

Microsoft 365

Microsoft 365 is de naam die Microsoft inmiddels gebruikt voor alle Office-versies. Of het nu gaat om online of offline versies. In dit geval gaat het om de online versie. Je kunt deze versie ook combineren met de ‘ouderwetse’ offline programma’s wanneer je dit wilt. Daar is overigens weinig ‘ouderwets’ meer aan.

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft 365 ben je niet afhankelijk van een Hotmail of .Live e-mailadres. Je kunt gewoon gebruik maken van een eigen domeinnaam. Daar hoort een installatie bij. Deze laat je uitvoeren door De Goede Huisvader Web Services. Dat is wel zo handig. 

Maandelijks of jaarlijks betaal je een vast bedrag voor het 365 abonnement. Daarnaast betaal je eenmalig een bedrag aan De Goede Huisvader Web Services voor het inrichten van Microsoft 365 op het domein of de domeinen waar het om gaat. 

Weet je niet precies welk abonnement je moet kiezen? Geen probleem. Laat je adviseren door De Goede Huisvader!

Kosten

€ 50,-

inclusief btw.

Exclusief btw: € 41,32.

Bestel deze dienst

Deze dienst wordt alleen geleverd aan zakelijke klanten. Als consument kun je geen gebruik maken van deze dienst. 

Prijs: €50,00

Er zijn nog geen zaken om weer te geven... 

De Goede Huisvader Web Services