Google Workspace inrichten

Aanvraagformulier

€ 36,30

Google Workspace is de opvolger van Google G-Suite. Het levert je een compleet pakket met diensten op het gebied van e-mail, documentbeheer, afbeelingsbeheer en cloudopslag. Ook kun je met deze dienst videovergaderen. De Goede Huisvader Webhosting helpt je met het inrichten van Google Workspace voor je domein.

  • Prijs inclusief BTW: € 36,30
  • Prijs exclusief BTW: € 30,-
Waar te beginnen?

Beschrijving

Heb je er wel eens over nagedacht hoe je digitaal communiceert wanneer je website niet beschikbaar is? Wanneer je website niet beschikbaar is, dan is de kans aanwezig dat je geen e-mail kunt versturen. De e-maildienst is vaak te vinden op dezelfde server waarop ook je website actief is. Doet zich een probleem voor of is er sprake van onderhoud, dan kan dit gevolgen hebben voor de e-mails die je ontvangt of wilt versturen.

Wil je de e-mailfaciliteiten uitbreiden met elektronische agenda’s en de opslag van documenten in de cloud, dan kies je voor een externe e-maildienst.

Google Workspace

Google Workspace (voorheen G-Suite) is de oplossing voor elk soort bedrijf, organisatie of instelling. De e-mails worden vanaf nu opgeslagen op de Google servers. Dit houdt niet in dat je perse moet gaan mailen met een Gmail-adres.

Er zijn genoeg ondernemers die communiceren met behulp van een Gmail-adres. De vraag is alleen of dit betrouwbaarheid uitstraalt. Is het niet logischer dat je communiceert met een e-mailadres dat hoort bij het domein dat in je bezit is? Eigenlijk wel.

Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je aan de slag met het opzetten van Workspace. Dan moet je DNS-gegevens aan gaan passen, gebruikers aanmaken. Zaken waarmee je mogelijk niet bekend bent. De Goede Huisvader Webhosting is dat wel! Daarom kun je gebruik maken van een dienst waarbij alles voor je ingesteld wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is de diensten bij Google te bestellen.

Is het bestellen al lastig, dan kun je er ook voor kiezen om je te laten adviseren. De Goede Huisvader Webhosting doet dit als extra bij de service voor het instellen van Workspace. Dit houdt in dat er geen gratis advies hierover gegeven wordt. Daarvoor zijn genoeg andere bronnen op het internet te vinden.

Bestaande website

Welk pakket?

Welk pakket is het beste voor je? Mocht je het toch liever zelf uit willen zoeken, dan begint je zoektocht op de website van Workspace. Welk pakket je selecteert is eigenlijk niet zo van belang. Het gaat om de handelingen die gedaan moeten worden. Geen zorgen: De Goede Huisvader Webhosting helpt je graag verder!

Prijs

De prijs zoals je die via De Goede Huisvader Webhosting moet betalen is niet de prijs die je uiteindelijk aan Google zal betalen. Dit is de prijs voor het inrichten van de faciliteiten en het advies. Dit is een eenmalig bedrag.

De prijs zoals getoond is een bedrag inclusief 21% BTW.

Bestellen

De dienst bestel je via het onderstaande formulier. Vanwege het mogelijke bedrijfsrisico dat De Goede Huisvader Webhosting kan lopen, is het noodzakelijk de dienst vooraf te betalen.

  • Persoonlijke gegevens
  • Bedrijfsgegevens (optioneel)
  • Soort installatie
  • Bevestigen en betalen

Er worden geen aanvullende gegevens gevraagd die betrekking hebben op bedrijfsgegevens.

Gekozen optie: Microsoft Office 365

Prijs inclusief BTW: € 36,30
Prijs exclusief BTW: € 30,-

Gekozen optie: Google Workspace.

Prijs inclusief BTW: € 36,30
Prijs exclusief BTW: € 30,-

Geen gegevens om weer te geven. Corrigeer de gegevens.