Installatie Google Workspace

  1. Home
  2. »
  3. Diensten
  4. »
  5. Aanvullende diensten
  6. »
  7. Installatie Google Workspace

Wat is Google Workspace?

Google Workspace is een platform waarmee je gemakkelijk kunt werken in de cloud. Een van de bekendste voorbeelden of oplossingen daarvan is de e-mailoplossing die Google aanbiedt. Andere oplossingen zijn agenda’s, presentaties, documentbeheer en opslag.

Ook is het mogelijk om via Google Workspace digitaal te vergaderen.

Google Workspace is een betaalde dienst van Google. De kosten zoals benoemd op deze pagina zijn dus aanvullende kosten.

Maandelijks betaal je een bedrag aan Google voor het gebruik van Workspace. Wil je weten wat je precies moet betalen, dan is hierover meer informatie te vinden via workspace.google.com.

Beschikbaarheid

Heb je er wel eens over nagedacht hoe je digitaal communiceert wanneer je website niet beschikbaar is? Wanneer je website niet beschikbaar is, dan is de kans aanwezig dat je geen e-mail kunt versturen. De e-maildienst is vaak te vinden op dezelfde server waarop ook je website actief is. Doet zich een probleem voor of is er sprake van onderhoud, dan kan dit gevolgen hebben voor de e-mails die je ontvangt of wilt versturen.

Wil je de e-mailfaciliteiten uitbreiden met elektronische agenda’s en de opslag van documenten in de cloud, dan kies je voor een externe e-maildienst.

Google Workspace

Google Workspace (voorheen G-Suite) is de oplossing voor elk soort bedrijf, organisatie of instelling. De e-mails worden vanaf nu opgeslagen op de Google servers. Dit houdt niet in dat je perse moet gaan mailen met een Gmail-adres.

Er zijn genoeg ondernemers die communiceren met behulp van een Gmail-adres. De vraag is alleen of dit betrouwbaarheid uitstraalt. Is het niet logischer dat je communiceert met een e-mailadres dat hoort bij het domein dat in je bezit is? Eigenlijk wel.

Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je aan de slag met het opzetten van Workspace. Dan moet je DNS-gegevens aan gaan passen, gebruikers aanmaken. Zaken waarmee je mogelijk niet bekend bent. De Goede Huisvader Webhosting is dat wel! Daarom kun je gebruik maken van een dienst waarbij alles voor je ingesteld wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is de diensten bij Google te bestellen.

Is het bestellen al lastig, dan kun je er ook voor kiezen om je te laten adviseren. De Goede Huisvader Web Services doet dit als extra bij de service voor het instellen van Workspace. Dit houdt in dat er geen gratis advies hierover gegeven wordt. Daarvoor zijn genoeg andere bronnen op het internet te vinden.

Welk pakket

Welk pakket is het beste voor je? Mocht je het toch liever zelf uit willen zoeken, dan begint je zoektocht op de website van Workspace. Welk pakket je selecteert is eigenlijk niet zo van belang. Het gaat om de handelingen die gedaan moeten worden. Geen zorgen: De Goede Huisvader Web Services helpt je graag verder!

Kosten

€ 50,-

inclusief btw.

Exclusief btw: € 41,32.

Bestel deze dienst

Deze dienst wordt alleen geleverd aan zakelijke klanten. Als consument kun je geen gebruik maken van deze dienst. 

Prijs: €50,00

Er zijn nog geen zaken om weer te geven... 

De Goede Huisvader Web Services