Blog Design

Waar te beginnen?

€ 59,29

Toe aan een nieuw uiterlijk voor je blog? Denk dan aan deze dienst van de Goede Huisvader Webhosting: Blog Design.

Prijs inclusief BTW: € 59,29
Prijs exclusief BTW: € 49,-

Nieuwe website

Beschrijving

Als blogger wil je graag kunnen vertrouwen op een website waar je echt wat aan hebt. Zonder dat je geremd wordt door beperkingen. Een perfecte combinatie van teksten, afbeeldingen én lay-out. Dat is waar je naar zoekt. Het gevaar bestaat dat je er zo lang naar moet zoeken, dat je eigenlijk niet meer weet hoe je nu verder moet gaan.

Misschien heb je gekozen voor opties en een lay-out waar je uiteindelijk niet zo tevreden over bent. Er is goed nieuws. Blog Design van De Goede Huisvader is erop gericht om je te ondersteunen bij het inrichten van je blog. Daarbij maakt het niet uit of je er net aan begint of dat je al een tijd(je) bezig bent.

Bestaande website

Wat houdt het in?

Het is duidelijk dat dit een dienst is voor bloggers. Het verschil met de andere diensten op het gebied van website- en webshopontwikkeling door De Goede Huisvader Webhosting is dat Blog Design echt gericht is op particulieren. Je hebt dus geen BTW- of KVK-nummer nodig.

De dienst is natuurlijk iets minder uitgebreid dan een compleet traject voor websiteontwikkeling. Toch helpt dit je verder om je blog te laten groeien.

Websiteontwikkeling

Zakelijke markt

Aanbieders van het maken van een website zijn er genoeg. De Goede Huisvader Webhosting is ook een van deze aanbieders. Een complete website gaat misschien wat ver voor je. Het aanpassen van je blog is prima. De dienst is uniek voor bloggers.

Je wilt niets liever dan een perfect blog. Of in ieder geval een blog waarmee je wat kunt. Zoek je naar oplossingen hiervoor, dan merk je dat de diensten die aangeboden worden vooral gericht zijn op de zakelijke markt. De Goede Huisvader Webhosting is er ook wanneer je dus niet ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

Hosting?

Je kunt de dienst uitbreiden met een hostingpakket via De Goede Huisvader Webhosting. Dit is geen verplichting.

Welke websites?

Thema’s

Thema’s voor WordPress zijn er genoeg. Hoe weet je nu dat je een thema kiest dat echt geschikt is voor wat je doet? Of heb je misschien ooit eens de keuze gemaakt, maar ben je erachter gekomen dat het thema niet meer voorzien wordt van updates? Is dit niet meer het geval, dan loopt je website een risico. Iets wat je graag wilt vermijden.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Voor een vast bedrag, zonder extra kosten, kun je profiteren van de ervaring en kennis van iemand die dit soort diensten ook aanbiedt aan bedrijven, organisaties en instellingen. Selecteer je deze dienst, dan merk je dat je zelf kunt bepalen hoe je de kosten gaat voldoen. Maandelijks, halfjaarlijks of in een keer.

Vanzelfsprekend is er voldoende ruimte voor jouw input. Sterker nog, deze is echt noodzakelijk. Wat wil je, waar dacht je zelf al aan? Dat soort zaken zijn belangrijk. De overige zaken, dat regelt De Goede Huisvader allemaal voor je.

Wat gaat dit kosten?

Wat krijg je ervoor terug?

Als eerste krijg je er een blog voor terug waarover je echt tevreden bent. Een website die uitstraalt wat je doet en wie je bent. Eentje die in lijn is met de boodschap die je wilt brengen. Dat klinkt allemaal erg leuk, maar wat krijg je?

  • Een op maat gemaakt WordPress thema op basis van het aanbod via de officiële WordPress website voor thema’s (https://wordpress.org/plugins).
  • Een vertaalde versie van het WordPress thema, indien van toepassing.
  • Ondersteuning op dit thema, zolang het actief bijgewerkt wordt via de officiële WordPress website voor thema’s of de leverancier/maker.
  • Installatie op maat (uitgevoerd voor je), inclusief de benodigde invoegtoepassingen (plugins)(zonder extra kosten).

Mocht blijken dat het gekozen thema al na korte tijd niet meer actief bijgehouden wordt, dan maken we vanzelfsprekend goede afspraken om te bekijken welke mogelijkheden er zijn voor het gebruik van een nieuw thema of wat de opties verder zijn.

Prijs

Nu verwacht je voor deze dienst de hoofdprijs te moeten betalen. Gelukkig niet. De Goede Huisvader weet hoe moeilijk het soms is om te investeren in je blog, hoe graag je dit ook wilt.

€ 59,29 is wat je ervoor betaalt. Dat je aanzienlijk minder hiervoor moet betalen dan een compleet nieuwe website heeft ermee te maken dat het hier gaat om alleen het thema en bijbehorende invoegtoepassingen (plugins). De prijs zoals hier getoond is inclusief 21% BTW.

Bestellen

De dienst bestel je via het onderstaande formulier. Vanwege het mogelijke bedrijfsrisico dat De Goede Huisvader Webhosting kan lopen, is het noodzakelijk de dienst vooraf te betalen.

  • Persoonlijke gegevens
  • Domein
  • Bevestigen en betalen

Helaas, deze dienst is niet beschikbaar voor zakelijke klanten. De dienst is gericht op particulieren. 

Prijs: €59,00

Geen gegevens om weer te geven. Corrigeer de gegevens.