Beheer externe hosting

Beheer externe hosting

€ 30,90 – € 120,08

Niet de mogelijkheid om over te stappen naar De Goede Huisvader Webhosting, maar wel profiteren van de service? Dan kies je voor deze dienst!

Prijzen

 • Drie maanden: € 30,02 incl. BTW (excl. € 24,81)
 • Zes maanden: € 60,04 incl. BTW (excl. € 49,62)
 • Twaalf maanden: € 120,08 incl. BTW (excl. € 99,24)
Nieuwe website

Beschrijving

Nèt nu je een perfect product gevonden hebt dat De Goede Huisvader je aan kan bieden op het gebied van webhosting kom je erachter dat je, dankzij contractuele verplichtingen, helemaal niet over kan stappen. Je zit nog tot aan het einde van de contractduur ‘vast’ aan je huidige provider. Nog langer zelf zaken uitvoeren in het controlepaneel, ondanks dat je misschien de kennis er niet voor hebt of er simpelweg geen tijd voor hebt.

Voor iedereen die denkt: “Kan dat niet anders?” is er een dienst die inderdaad “anders” is. De Goede Huisvader zorgt ervoor dat het technisch beheer van je website uitgevoerd wordt. Jij hoeft niets meer te doen in het controlepaneel van de webhostingprovider. Dat wordt allemaal voor je gedaan.

Bestaande website

Einde contractperiode

Nadert het einde van de contractperiode, dan kun je twee dingen doen: de huidige situatie voortzetten of overstappen naar de diensten van De Goede Huisvader Webhosting. Het voordeel is dat je al een tijdje kennis hebt kunnen maken met de service van De Goede Huisvader.

Wanneer je na het aflopen van de contractperiode overstapt, dan wordt er vanzelfsprekend voor gezorgd dat alle gegevens goed overgezet worden.

Websiteontwikkeling

Voor wie?

Deze dienst is er dus voor iedereen die een lopend contract afgesloten heeft met een hostingprovider. Het maakt hierbij niet uit om wat voor soort pakket het gaat. Dus geen onderscheid tussen gedeelde hosting, een eigen server (VPS) of wat voor pakket dan ook. Dat geldt dus ook voor blog websites.

Heb je geen tijd voor het onderhoud van je website of ontbreekt het je aan voldoende kennis? Ben je inmiddels bekend met de namen van de helpdeskmedewerkers? Dan is er dus een passende oplossing.

Het kán anders!

Hoe lang?

In principe is dit een dienst die loopt tot het einde van het contract met de huidige aanbieder. Mocht blijken dat deze manier van werken bevalt en je niet wilt overstappen, dan is het mogelijk deze dienst gewoon voort te zetten. Wil je toch overstappen, dan kan dit dus aan het einde van het contract. Je kunt deze gegevens vinden in de correspondentie met je hostingprovider.

Opzegtermijn

Wat je zeker moet controleren: de opzegtermijn. Er kunnen soms voorwaarden gesteld worden aan het opzeggen. Zo kan dit bijvoorbeeld alleen via een bepaald formulier op de website of door een e-mail te sturen. Ook kan het voorkomen dat je na het opzeggen nog verplichtingen hebt (betalingsachterstanden etc). Je doet er verstandig aan om alles van te voren even goed te controleren. Waar nodig helpt De Goede Huisvader je hiermee.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. Hieronder een aantal voorbeelden waaruit het technisch beheer kan bestaan:

 • Het aanmaken van e-mailadressen.
 • Het maken van back-ups of het informeren over de mogelijkheden hiervoor.
 • Het terugplaatsen van back-ups (iedereen maakt wel eens een foutje).
 • Het ‘vertalen’ van de berichten die je van je hosting provider hebt ontvangen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Ben je benieuwd of de zaken waar jij mee te maken krijgt ook zonder problemen ‘opgepakt’ kunnen worden? Neem dan vrijblijvend contact op met De Goede Huisvader Webhosting.

Welke websites?

Hoe betaal je voor deze dienst?

Betalen doe je vooraf en is mogelijk via het onderstaande formulier.

Wat gaat dit kosten?

Bestellen

De dienst bestel je via het onderstaande formulier. Vanwege het mogelijke bedrijfsrisico dat De Goede Huisvader Webhosting kan lopen, is het noodzakelijk de dienst vooraf te betalen.

 • Persoonlijke gegevens
 • Bedrijfsgegevens (optioneel)
 • Soort certificaat
 • Bevestigen en betalen

Er worden geen aanvullende gegevens gevraagd die betrekking hebben op bedrijfsgegevens.

Gekozen optie: periode van drie maanden

Prijs inclusief BTW: € 30,02
Prijs exclusief BTW: € 24,81


Gekozen optie: periode van zes maanden

Prijs inclusief BTW: € 60,04
Prijs exclusief BTW: € 49,62


Gekozen optie: periode van twaalf maanden

Prijs inclusief BTW: € 120,08
Prijs exclusief BTW: € 99,24


Geen gegevens om weer te geven. Corrigeer de gegevens.