Beheer Externe Hosting

  1. Home
  2. »
  3. Diensten
  4. »
  5. Aanvullende diensten
  6. »
  7. Beheer Externe Hosting

Voor wie?

Beheer externe hosting is de dienst die je kiest wanneer je nog niet kunt overstappen naar De Goede Huisvader Web Services, maar het beheer van je website al wel wilt overdragen.

Heb je een hostingpakket afgesloten bij een andere aanbieder en kun je nog niet overstappen, dan is deze dienst geschikt voor jou.

Maandelijks betaal je dan een bedrag aan De Goede Huisvader Web Services en vertrouw je erop dat het technisch beheer van je website in goede handen is. 

De dienst is geen goedkope dienst, want naast de kosten voor het hostingpakket bij de andere aanbieder betaal je dus ook nog voor het technisch beheer. Daar staat tegenover dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Dus je hebt er ook geen zorgen meer over!

Waarom?

Eigenlijk heeft het alles te maken met ontzorgen. Het is inmiddels een modewoord geworden. Toch is het enorm belangrijk in dit geval. Je wilt geen zorgen hebben over je hostingpakket. 

Misschien is zelfs het aanmaken van een nieuw e-mailadres al een zorg. Of wat dacht je van het aanpassen van de variabelen die te maken hebben met PHP? Weet je trouwens wel welke versie van PHP er gebruikt wordt of wat PHP is? 

Zijn dat eigenlijk allemaal vraagtekens voor je en kost het je meer moeite om via Google uit te zoeken wat de antwoorden zijn, dan is deze dienst de perfecte dienst voor je. 

En daarna?

Daarna stap je gewoon over naar een pakket van De Goede Huisvader Web Services. Dus wanneer je contract bij je huidige aanbieder afloopt. Dan zorgt De Goede Huisvader ervoor dat de migratie ook nog eens gewoon zal plaatsvinden. Daar maken we heldere en duidelijke afspraken over. Ook over het overzetten van e-mails natuurlijk, want je wilt geen gegevens en historie verliezen! 

Kortom, je kunt in de maanden die je nog door moet brengen bij je huidige provider alvast kennismaken met de diensten van De Goede Huisvader Web Services. 

Kosten

De dienst zal ervoor zorgen dat je rekening moet houden met extra kosten. Dat kan niet anders. Het voordeel is dat je geen zorgen hoeft te hebben over de website en het technisch beheer ervan. Je zal zelf de afweging moeten maken of dit het waard is. 

De maandelijkse kosten die je betaalt voor deze dienst zijn € 50,- inclusief btw (€ 41,32 exclusief btw). 

Bestel deze dienst

Deze dienst wordt alleen geleverd aan zakelijke klanten. Als consument kun je geen gebruik maken van deze dienst. 

€50,00 for each month

Er zijn nog geen zaken om weer te geven... 

De Goede Huisvader Web Services