Advies

Geen vraag is ‘raar’ of ‘vreemd’

Advies om je te laten groeien

De Goede Huisvader Webhosting is een eenmanszaak. Daarom doe ik er alles aan om bepaalde informatie zo persoonlijk mogelijk te maken. Neem nu deze pagina, over advies. Advies wat ik je kan geven als het gaat om je hostingprovider, je website, je webshop of de stappen die je zet op social media. Wanneer het nodig mocht zijn, dan kan ik je zelfs vertellen wat voor soort apparatuur je nodig hebt om je online stappen tot een nog groter succes te maken. Denk dan bijvoorbeeld aan een soort printer dat je nodig hebt om labels mee te maken. Ook als het om software gaat, kan ik je voorzien van advies.

Geen vraag is ‘raar’ of ‘vreemd.’ Je kunt niet alle antwoorden zelf verzinnen. Sterker nog, dat kan ik ook niet. Wat ik wel voor je kan doen is het zoeken naar het passende advies, wanneer ik het niet direct weet. Wil jij dan in ruil afstappen van de gedachte dat sommige vragen ‘raar’ of ‘vreemd’ zijn?

Wie ben je, wat doe je?

Advies is er in vele soorten en maten. Advies op maat of een generieke oplossing die toepasbaar is voor meer klanten. Om onderscheid te maken vind ik het enorm belangrijk om je te leren kennen. Wie ben je en wat doe je? Ook is het goed om te weten hoe lang je al bezig bent met dat wat je nu doet.

Nee, mijn adviezen zijn niet leidend. Ook sta ik altijd open voor nieuwe ideeën. Het is voor mij ook een leerproces. Zo is een website voor een bloemist iets anders dan een website voor een aannemer. Toch is het mogelijk om overeenkomsten te onderscheiden.

Wanneer vraag je om advies? Meestal wanneer het eigenlijk al te laat is. Je hebt iets niet voorzien of zien aankomen en ineens is het daar. Hoe ga je er dan mee om en is de oplossing er een voor de korte termijn of lange termijn. Ik help je graag om te bepalen in hoeverre je gebaat bent bij die oplossing voor de korte termijn of dat je misschien beter geholpen bent met een oplossing voor de lange(re) termijn. Dit houdt niet in dat ik je graag aan het lijntje wil houden. Om op die manier makkelijk geld te verdienen. Daar gaat het niet om. Natuurlijk, dat is misschien commercieel gezien een zonde. Ik vind het belangrijker om te helpen. Toch kan ik er niet omheen dat bepaalde adviezen of oplossingen ook een prijskaartje met zich mee (kunnen) brengen. De vraag is of je bereid bent te investeren. Zie je het als noodzakelijk om te groeien, dan ben je goed bezig. Moet je nog even overtuigd worden, geen probleem. Dat doe ik graag!

Advies

Wat voor soort advies / hulp?

  • Advies op het gebied van websiteontwikkeling
  • Advies over het beheer van je website
  • Hosting oplossingen
  • Hulp bij domeinregistraties
  • Advies over e-commerce
  • Advies voor social media
  • Hard- en software advies
  • Advies op het gebied van huisstijl
  • WordPress advies
  • Hulp bij het aanvragen van een website/webshop keurmerk

Heb je vragen?

Logisch dat je na het lezen van dit alles vragen hebt. Dus, heb je vragen? Neem dan contact op!

Neem contact op!