Geen vraag is ‘raar’ of ‘vreemd’

Wie ben je?
Wie ben je?

Om je te kunnen voorzien van advies wil ik graag weten wie je bent.

Wat doe je?
Wat doe je?

Wat doe je precies? Dat wil ik graag van je weten, zodat ik advies op maat kan geven.

Het advies

Uiteindelijk komt het er: het advies. Op maat en speciaal voor jou.

Wie ben je, wat doe je?

Advies is er in vele soorten en maten. Advies op maat of een generieke oplossing die toepasbaar is voor meer klanten. Om onderscheid te maken vind ik het enorm belangrijk om je te leren kennen. Wie ben je en wat doe je? Ook is het goed om te weten hoe lang je al bezig bent met dat wat je nu doet.

Nee, mijn adviezen zijn niet leidend. Ook sta ik altijd open voor nieuwe ideeën. Het is voor mij ook een leerproces. Zo is een website voor een bloemist iets anders dan een website voor een aannemer. Toch is het mogelijk om overeenkomsten te onderscheiden.

Wanneer vraag je om advies? Meestal wanneer het eigenlijk al te laat is. Je hebt iets niet voorzien of zien aankomen en ineens is het daar. Hoe ga je er dan mee om en is de oplossing er een voor de korte termijn of lange termijn. Ik help je graag om te bepalen in hoeverre je gebaat bent bij die oplossing voor de korte termijn of dat je misschien beter geholpen bent met een oplossing voor de lange(re) termijn. Dit houdt niet in dat ik je graag aan het lijntje wil houden. Om op die manier makkelijk geld te verdienen. Daar gaat het niet om. Natuurlijk, dat is misschien commercieel gezien een zonde. Ik vind het belangrijker om te helpen. Toch kan ik er niet omheen dat bepaalde adviezen of oplossingen ook een prijskaartje met zich mee (kunnen) brengen. De vraag is of je bereid bent te investeren. Zie je het als noodzakelijk om te groeien, dan ben je goed bezig. Moet je nog even overtuigd worden, geen probleem. Dat doe ik graag!

Wat voor soort advies?

Aan wat voor soort advies moet je denken?

  • Advies op het gebied van website- en webshopontwikkeling.
  • Advies over het beheer van je website of webshop.
  • Hosting oplossingen.
  • Hulp bij domeinregistraties.
  • E-commerce advies.
  • Advies over social media.
  • Hard- en software advies.
  • Advies op het gebied van huisstijl.
  • WordPress advies.
  • Hulp bij het aanvragen van een website/webshop keurmerk.

Heb je vragen?

Neem contact op

We beginnen even met het vragen van toestemming voor het opslaan van je gegevens. Zonder deze toestemming is het niet mogelijk dit formulier te gebruiken / te verzenden.

Helaas, het is niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. De gegevens mogen niet opgeslagen worden. Je gaf hiervoor geen toestemming. 

Bedankt! Je hebt toestemming gegeven voor de opslag van je gegevens. Je kunt nu verder met het invullen van het formulier.